Baskan Elbi, Deprem Bölgesinde Görev Yapan Belediye Personelini Unutmadi

Karabiga Belediye Baskani Ahmet Elbi, Kahramanmaras merkezli 11 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 depremlerin ardindan deprem bölgesinde görev yapan belediye personeline fedakar ve vefakar çalismalari için plaket takdim etti.

Baskan Elbi, Deprem Bölgesinde Görev Yapan Belediye Personelini Unutmadi
Kahramanmaras merkezli ve 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardindan Biga ilçesine bagli Karabiga belde Belediyesi ekipleri de deprem bölgesinde günlerce canla basla mücadele etti. Karabiga Belediye Baskani Ahmet Elbi’de deprem bölgesine giderek, çalismalara katilmisti. Deprem bölgesinden dönen Karabiga Belediyesi personeli, baskanlik makaminda Belediye Baskani Ahmet Elbi ile bir araya geldi. Baskan Ahmet Elbi, deprem bölgesinde görev yapan personele tesekkür edip, plaket takdim etti.

Karabiga Belediyesi sosyal medya hesabindan yapilan açiklamada, “6 Subat’ta meydana gelen Kahramanmaras merkezli depremin yaralarini sarmak, oradaki vatandaslarimiza merhem olmak amaciyla bu bölgeye giden belediye personelimizi Karabiga Belediye Baskani Sayin Ahmet Elbi, fedakar ve vefakar çalismalari için plaketle ödüllendirdi. Personelimize çalismalari ve göstermis olduklari üstün gayretleri için tesekkürlerimizi sunariz” denildi.
Kaynak: İHA