Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakani Yanik, Osmaniye'de Depremzedelerle Iftar Yapti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik, Kahramanmaras merkezli 6 Subat’taki depremlerden etkilenen Osmaniye’de depremden etkilenen vatandaslarla beraber iftar yapti.

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakani Yanik, Osmaniye'de Depremzedelerle Iftar Yapti
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik, Osmaniye Cumhuriyet meydaninda Valilik tarafindan kurulan iftar çadirinda depremzede vatandaslarla birlikte orucunu açti. Bakan Yanik bir süre depremzedelerle sohbet etti.

Ramazan ayinin rahmet, bereket ve magfiret ayi oldugunu söyleyen Bakan Yanik, "Bu sene biraz buruk girdik ramazana, bayrama da biraz buruk gidecegiz ama insallah hizlica toparlanacagiz ve insallah kaldigimiz yerden millete, memlekete, hizmete, bütün 85 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandasi olarak devam edecegiz. Osmaniye’miz bu anlamda hakikaten metanetini, vatan sevgisini, çaliskanligini, sefkatini, cömertligini ispat etmis bir sehirdir ve depremin yaralarini da Allah’in izniyle Sayin Cumhurbaskanimizin önderliginde hizlica saracagiz ve bir an önce Osmaniye’miz tekrar o Cebelibereket’in bereketli kismina ulasmis olacak. Ben hepinize tekrar ramazan ayimizi kutluyorum. Iyi bayramlar diliyorum simdiden çok az kaldi. Zaman çok hizli geçiyor. Insallah biz de yakin takipte bütün kurum ve kuruluslar, bakanliklar sayin cumhurbaskanimiz bizatihi deprem bölgesini çok yakin takip ediyor, biliyorsunuz. Biz de üzerimize düseni eksiksiz yerine getirmeye devam edecegiz, çalisacagiz. Hepinize hayirli aksamlar diliyorum" dedi.

Osmaniye Cumhuriyet meydaninda yapilan iftara Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakan Yardimcisi Mücahit Demirtas, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yilmaz ve protokol mensuplari ile vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA