(ÖZEL) Çiftler 03.03.2023'De 'Evet' Dedi

Nikah tarihlerini 03.03.2023 tarihine denk getirerek özel ve akilda kalici bir tarih yapmak isteyen çiftler, Bilecik’te evlendirme salonunda yogunluk olusturdu.

(ÖZEL) Çiftler 03.03.2023'De 'Evet' Dedi
Kentte nikahlarinin 3 Mart 2023'de olmasini isteyen çiftler, basvurularinin ardindan nikah masasina oturdu. Bilecik Belediyesine bu tarihte nikahlarini kiydirmak isteyen 5 çiftin nikahlarini Bilecik Belediyesi Evlendirme Memuru Rahim Kök tarafindan Seyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde kiyildi.

"Bizler içinde yogun tempo devam eden bir gün"

Bilecik Belediyesi Evlendirme Memuru Rahim Kök, bugünün tarihinin özel oldugu için çiftlerin bu tarihi seçtigini anlatarak, "03.03.2023 bugün çiftlerimiz için anlamli bir gün bizler içinde yogun tempo devam eden bir gün. Su an için 4 nikâhimizi kiydik devam eden nikahlarimiz var çiftlerimiz de heyecanlilar. Evlenen çiftlerimize bir ömür mutluluklar diliyoruz efendim" dedi.



"Ömrümüzde geçirdigimiz en güzel tarih bu olsun dedik"

Çiftlerden Hasan Mert Turan yaptigi açiklamada, "Bugün bizim için çok önemli bir gün. 03.03.2023. Ömrümüzde geçirdigimiz en güzel tarih bu olsun dedik. Bir ömür boyu mutluluk diliyoruz kendimiz için. Sunu da unutmadik. Deprem oldu, çok zor günler geçirdik ülke olarak. Ama hayat devam ediyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun’’ ifadelerini kullandi.

Diger bir çiftlerden Osman Arda ise, "03.03.2023 tarihinde evlenmis bulunmaktayiz. Biz bugün sans getirdigini düsündügümüz için ve unutmamak için evlendik" dedi.

Kaynak: İHA