Kastamonu Üniversitesi Ile TKDK Kastamonu Il Koordinatörlügü Arasinda Is Birligi

Kastamonu Üniversitesi ile Tarim ve Kirsal Kalkinmayi Destekleme Kurumu (TKDK) Kastamonu Il Koordinatörlügü arasinda proje hazirlama egitimi is birligi protokolü imzalandi.

Kastamonu Üniversitesi Ile TKDK Kastamonu Il Koordinatörlügü Arasinda Is Birligi
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, TKDK Kastamonu Il Koordinatörü Ahmet Kuyulu’yu misafir etti. Rektörlük makaminda gerçeklesen ziyarette Ahmet Kuyulu’ya TKDK Kastamonu Il Koordinatörlügü Iletisim Uzmani Derya Yavuz Salci eslik etti. Ziyarette, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ömer Küçük de hazir bulundu.

Görüsmede, Kastamonu Üniversitesi ve TKDK Kastamonu Il Koordinatörlügü ile Kastamonu’da kirsal kalkinmada sektörler hakkinda farkindaliginin arttirilmasina, proje hazirlanmasina yönelik egitim verilmesine iliskin is birligine ve tarima yönelik faaliyetler hakkinda fikir alisverisinde bulunuldu.

Görüsmenin ardindan kirsal kalkinmayi destekleyecek proje hazirlama egitimlerinin içerikleri ve egitime katilacaklarin niteligini belirlemeye yönelik çalismalari içeren bir protokol imzalandi. Protokolle kurumlardaki bilgi birikimi ve teknolojik altyapinin kullanilmasi ile is birligine katkida bulunmasi hedefleniyor.

Ziyarette, yapilacak is birligi ile kirsal bazda gerçeklestirilecek projelerin bölge ekonomisine büyük katki saglayacagini ifade eden Rektör Topal, Ahmet Kuyulu’ya tesekkür etti. TKDK Kastamonu Il Koordinatörü Ahmet Kuyulu da misafirperverliklerinden ötürü Rektör Topal’a tesekkür etti.

Ziyaret, hatira fotografinin çekilmesi ile son buldu.
Kaynak: İHA