Akdagmadeni'nde Ögrencilere Kütüphane Haftasi Etkinligi Düzenlendi

Yozgat’in Akdagmadeni ilçesinde Kütüphane Haftasi dolayisiyla ilkokul ögrencileri, ögretmenleri esliginde Ilçe Halk Kütüphanesini ziyaret etti.

Akdagmadeni'nde Ögrencilere Kütüphane Haftasi Etkinligi Düzenlendi
Ögrencilere kütüphaneyi tanitmak ve sevdirmek amaciyla yapilan ziyarette ögrenciler kütüphanedeki kitaplari inceleme imkani buldu. Ögrencilere kütüphanede uyulmasi gereken kurallar hakkinda bilgi verildi.

Ayrica ögrencilerle okuma etkinligi düzenlendi.

Ögrencilere etkinlik dolayisiyla Akdagmadeni Belediye Baskani Nezih Yalçin, Ilçe Müftüsü Abdullah Çolak, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ersoy Ceylan da eslik etti.

Akdagmadeni Ilçe Halk Kütüphanesi Müdürü Mehmet Ünver, “Kitaplar kültür seviyemizi artirmak ve bilgi sahibi olmamizin en etkili aracidir. Bilginin en yogun oldugu araçlar kitaplardir. Kitap istenilen bilgiye en kisa ve en etkili yoldan ulasabilecek araçtir. Kitaplar bizim için hayatin her aninda bizimle birlikte olan ögretmenler gibidir. Kitap okumak insana geçmisini tarihini toplum ve millet bilincini ögretir geçmiste yaptigimiz hatalari tekrar düsmememizi saglar gelecege daha hazirlikli olmamizi saglar.” dedi.

Kaynak: İHA