Yalova Belediyesi'nden Depremzede Çocuklar Için Anlamli Kampanya

Yalova Belediyesi depremzede ve ihtiyaç sahibi çocuklari 23 Nisan Dünya Çocuk Bayrami’nda bir nebze mutlu etmek için anlamli bir projeye imza atti. “Oyuncaklar ve Hayaller Paylasinca Güzellesir” kampanyasi ile yeni veya saglam durumdaki oyuncaklar, belirli noktalara yerlestirilecek olan oyuncak kumbaralarinda toplanacak.

Yalova Belediyesi'nden Depremzede Çocuklar Için Anlamli Kampanya
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayraminin 103. yili sebebiyle Yalova Belediyesi tarafindan “Oyuncaklar ve Hayaller Paylasinca Güzellesir” projesi için Yalova’da 3 bölgeye oyuncak kumbarasi yerlestirildi.

Yalova il merkezindeki oyuncak kumbarasina ilk oyuncaklari atan Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk, oyuncaklarin depremzede ve ihtiyaç sahibi çocuklara ulastirilacagini bildirdi. Oyuncak kumbarasina ilk oyuncaklari atan Baskan Tutuk, “Yalova Belediyesi Iklim Degisikligi ve Sifir Atik Müdürlügümüz tarafindan yürütülen kampanya ile amacimiz 23 Nisan Günü Yalova ve deprem bölgesinde bulunan depremzede ve ihtiyaç sahibi çocuklarimizin yüzlerinde bir tebessüm olusturmak. Destekçilerimiz tarafindan paylasilacak olan yeni veya saglam durumdaki oyuncaklari ihtiyaç sahibi ve depremzede çocuklarimizla bulusturacagiz. Oyuncaklar ve hayaller paylasinca güzellesir” diye konustu.

Yetkililer tarafindan yapilan açiklamada ise oyuncak kumbaralarinin Yalova il merkezinde Kent Müzesi yani, Çocuk Tiyatrosu salonu ve Atatürk Ilkokulu girisine yerlestirildigi bildirildi.

Kirilma ihtimali olan oyuncaklarin ise Yalova Belediyesi Iklim Degisikligi ve Sifir Atik Müdürlügüne elden teslim edilebilecegi belirtildi.
Kaynak: İHA