Osmaniye Valisi Yilmaz, Huzurevi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, 18-24 Mart tarihleri arasinda kutlanan Yaslilara Saygi Haftasi çerçevesinde Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Osmaniye Valisi Yilmaz, Huzurevi Sakinleriyle Bir Araya Geldi
Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü’ne bagli Özden Huzurevi’ni ziyaret eden Vali Erdinç Yilmaz, burada kalan yasli vatandaslarla bir araya gelerek bir süre sohbet edip, hal ve hatirlarini sordu. Vali Yilmaz, Yaslilar Haftasini kutladigi huzurevi sakinlerine küçük birer hediye takdim etti.

Vali Yilmaz konusmasinda ise “Ellerinizden öpüyorum. Allah saglik, sihhat, hayirli ömürler versin. Sizlerin burada huzurlu oldugunuza inaniyorum, öyle görüyorum. Siz huzurlu, saglikli ve mutlu olursaniz bizim için en büyük mutluluk odur. Bir evladiniz olarak her zaman emrinizdeyim. Sizlerin hizmetinde olmak bizim için en kutsal görevlerdendir. Allah sizden razi olsun" dedi.

500 yilda bin yilda olabilecek büyük bir deprem yasandigina da deginen Yilmaz, "Allah bir daha böyle bir afeti yasatmasin, duamiz odur. Kaybettigimiz insanlarimiza Allahtan rahmet diliyorum. Inaniyorum ki onlar sehit oldular, mekanlari cennettir. Herkese hayirli ramazanlar diliyorum. Cenabi Allah’a tekrardan bizi ramazana kavusturdugu için sükrediyorum. Saglikla, mutlulukla geçireceginiz bir ramazan olmasini diliyorum. Sizleri ziyaret etmekten duydugum memnuniyeti bir kez daha ifade etmek istiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA