Soyguna Gelen Hirsizlar Baltayi Tas Vurdu Açiklamasi Binadan Tas Yagmuruna Tutuldular

Kagithane’de bir bilisim magazasina soyguna gelen 4 hirsiz, kepengi kirmalarinin ardindan alarmin çalmasiyla fark edildi. Hirsizlari gören binadaki bir kisi üstlerine tas firlatinca neye ugradigini sasiran hirsizlar geldikleri araca binerek apar topar kaçti. Ilginç anlar kameralara yansidi.

Soyguna Gelen Hirsizlar Baltayi Tas Vurdu Açiklamasi Binadan Tas Yagmuruna Tutuldular
Kagithane Merkez Mahallesi’nde geçtigimiz aylarda sabaha karsi meydana gelen olayda hafif ticari araçla gelen eldivenli, sapkali ve maskeli 4 sahis, bilisim subesinin kepengini açmaya basladi.

Sahislar soygunu gerçeklestirdikleri esnada bir anda magazanin alarmi çalmaya basladi.

Sesler üzerine binanin en üst katindakiler disariya çikarak hirsizlari fark etti ve onlara tas firlatmaya basladi.

Birkaç tas parçasindan sonra neye ugradigini sasiran hirsizlar, geldikleri araca binerek apar topar kaçti. Yasananlar ise güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.

Kagithane polisi yüzlerce araç sorgulayip belirledi

Olayin ardindan çalisma baslatan Kagithane Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi polisleri, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldi. Yapilan çalismalar sonucunda plakanin 34 MH 1069 oldugu ancak plakanin Küçükçekmece’den çalinti oldugu tespit edildi. Devam eden çalismalarda ayni araca ait yüzlerce plaka sorgulayan polis, aracin orijinal plakasinin 34 TF 867 oldugunu ve sahibin ise emniyette 10 adet suç kaydi bulunan Ismet S. (35) oldugu belirlendi. Süphelinin ise çalismalar çerçevesinde yakalandigi bilgisine ulasildi.
Kaynak: İHA