Parayi Gazinoda Harcayip, Çikista Yasli Adami Gasp Ettiler

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde eglenmek için gittikleri gazinoda tüm paralarini harcayan 4 genç, çikista yolda önlerine denk gelen yasli adamin 2 bin TL’sini ve telefonunu gasp etti. Insafa gelip telefonu geri veren gençler, JASAT’in güvenlik kamerasinda fark ettigi küçük bir detayla yakalanarak tutuklandi.

Parayi Gazinoda Harcayip, Çikista Yasli Adami Gasp Ettiler


Pamukkale ilçesine bagli Turgut Özal Caddesi üzerine meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre; gece saatlerinde markete gitmek için disari çikan Müsamettin Ipek, yolda yürümeye basladi.

Bu esnada gazinoda paralari harcayip disari çikan 4 genç, Ipek’i görür görmez takip etmeye basladi.

Uygun noktada Ipek’in önünü kesen gençler, telefonu gasp edip giderken yasli adamin elindeki 2 bin TL parayi da görüp aldi. Sonrasinda gitmeye baslayan gençlerden biri insafa gelerek aldiklari telefonu Ipek’e geri verdi. Bir anlik soka ugrayan Ipek gençler gittigi an oglundan yardim istedi.

Babasinin yanina giden ogulun ihbari üzerine bölgeye Denizli Il Jandarma Komutanligi’na bagli (JASAT) ve Pamukkale Ilçe Jandarma Komutanligi’na bagli ekipler sevk edildi. Olay yerine giden JASAT, güvenlik kameralarini incelmeye aldi. Yapilan 10 günlük çalismalarin neticesinde olayi S.S. (25), N.Ç. (23), A.Y. (16) ve S.Y. (18) isimli kisilerin yaptigini belirleyen JASAT ekipleri, gençleri kiskivrak yakaladi. Ifadelerinin ardindan adli makamlara sevk edilen gençler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“Amca telefonunu al deyip geri verdiler”

Ilk basta ne oldugunu anlamadigini belirten Müsamettin Ipek, “Uykum gelmedi, açik market vardir diye disari çikti. Marketin kapali oldugunu görünce geri eve dönmeye basladim. Kestirme yoldan giderken gençleri gördüm ve ikisi bana sarildiktan sonra ikisi de cebimi yoklamaya basladi.

Ceketimi falan her yeri yokladilar ve telefonumu da aldilar. Saldilar beni, sakladigim elimde para oldugunu görüp tekrar geri geldiler ve elimdeki 2 bin TL parayi da aldilar. 10 metre daha gittikten sonra amca telefonunu al deyip geri verdiler. Demek ki onlarin ihtiyaci para herhalde. Ben karsilik vermedim, eger verseydim sonum olabilirdi. Güvenlik kameralarina bakan JASAT, kisa sürede süphelileri yakaladi. Allah razi olsun onlardan, Allah basimizdan eksik etmesin onlari, jandarma sayesinde her sey çözüldü” dedi.

Kaynak: İHA