Memleket Partisi Il Baskani Baltalik'tan Ince Için Imza Kampanyasi Çagrisi

Memleket Partisi Kirsehir Il Baskani Gülay Baltalik, Muharrem Ince’nin Cumhurbaskani adayi olmasi için 100 bin imza kampanyasina Kirsehirlilerden destek istedi.

Memleket Partisi Il Baskani Baltalik'tan Ince Için Imza Kampanyasi Çagrisi
Bugün Yüksek Seçim Kuruluna basvuruda bulunan Muharrem Ince’nin Cumhurbaskani seçilebilmesi adina gerekli olan 100 bin imza için 22 Mart tarihinden itibaren adliyede bulunan Yüksek Seçim Kurulu (YSK) birimlerine gideceklerini ifade eden Il Baskani Baltalik, "Kirsehir teskilati olarak partimizde geçtigimiz günlerde de Genel Baskanimiz Muharrem Ince’nin aday olabilmesi için Türkiye genelinde ön seçime gitmistik. Partimizin her kademesinde bulunan üyeler, Muharrem Bey için ön seçimde destek vermisti. Simdi de Genel Baskanimiz Muharrem Ince’nin Cumhurbaskani adayi olmasi için imza kampanyasina destek verecegiz. Demokrasiye ve degisime inanan bütün Kirsehirlileri 22-27 Mart tarihlerinde destek imzasinda bulunmaya davet ediyorum" dedi.

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince’nin Cumhurbaskani adayi olmasi için destek olmak isteyenler, Kirsehir Adalet Sarayinda bulunan YSK bürosuna giderek TC kimlik numaralari ile birlikte imza verebilecek.
Kaynak: İHA