Baskan Togar Açiklamasi 'Ilçemizden 4 Ismin Milletvekilligine Talip Olmasi Bizleri Gururlandiriyor'

Tekkeköy Belediye Baskani Hasan Togar, “Ilçemizin içinden yetisen dört kardesimiz millete hizmet yolunda 14 Mayis’ta yapilacak seçimlerde milletvekili aday adayliklarini açikladilar. Bugün ilçemiz adina büyük bir gurura sahitlik ediyoruz” dedi.

Baskan Togar Açiklamasi 'Ilçemizden 4 Ismin Milletvekilligine Talip Olmasi Bizleri Gururlandiriyor'
14 Mayis’ta gerçeklestirilecek seçimler öncesi Tekkeköy’den 4 milletvekili aday adayi AK Parti’ye basvurularini yapti. AK Parti milletvekili aday adaylari Muhammet Üstün, Emrah Bastan, Serhat Erail ve Ömer Naci Yilmaz, bugün AK Parti Tekkeköy Ilçe Baskanligi’nda düzenlenen tanitim toplantisi ile göreve talip olduklarini bir kez daha vurguladi. Tekkeköy Belediye Baskani Hasan Togar, Baskan Yardimcisi Özkan Karakaya, AK Parti Tekkeköy Ilçe Baskani Hayri Agirlar, parti teskilati ve vatandaslarin katildigi toplanti büyük ilgiyle karsilandi.

Konusmasinda yaklasan seçimlerin çok büyük öneme sahip oldugunu vurgulayan Baskan Togar, “Cumhur Ittifaki bu ülkeyi daha ileriye götürmek ve çok daha ufuklar açmak için milletin önüne bir vaat koyuyor, Millet Ittifaki diye adlandirdigimiz ittifak ise eski Türkiye’yi vaat ediyor. Sadece bu kelimeler bile yeterli aslinda. Birisi sana eskiyi vaat ediyor, birisi daha yeniyi, daha iyiyi vaat ediyor” dedi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile ayni yolda yürümenin, AK Parti’nin bir ferdi olarak millete hizmet etmenin bir onur oldugunu belirten Baskan Togar, ilçeden 4 milletvekili aday adayinin çikarak bu onura talip olmasiyla büyük gurur yasadiklarini söyledi.

Togar, “Bugün bizi gururlandiran 4 evladimiz var. Hiçbirisinin o listelerde 1’le 80 arasi veya 1’le 180 arasi nerede olurum kaygisi yok. Karinca misali bu zor günlerde yerimiz belli olsun, adresimiz belli olsun bir durus sergileyelim, bu ülke için çalisan Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan için biz de mücadele edelim istiyorlar. Bizi ve ilçemizi gururlandiriyorlar” diye konustu.

Adaylarin her birine çiktiklari yolda basarilar dileyen Togar, “Adayligiyla büyük memnuniyet duydugum birlikte yol yürüdügümüz Belediyemizin Basin, Yayin ve Halkla Iliskiler Müdürlügünü yapan Muhammet Üstün, belediye meclisi üyeligimizde ve partimizde görevlerde bulunan Emrah Bastan, Ondokuz Mayis Üniversitesi Yasar Dogu Spor Bilimleri Fakültesi’nde ögretim üyesi olarak görev yapan Serhat Erail ve Samsun Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Baskanligi yapan Ömer Naci Yilmaz, her biri birbirinden degerli isimler. Birlikte dava ve yol arkadasligi yaptigimiz bu kardeslerimizin hizmet yolunda Rabbim yar ve yardimcilari olsun” seklinde konustu.

AK Parti Tekkeköy Ilçe Baskani Hayri Agirlar da, “Tekkeköy’ün AK Parti’nin ak gönüllü insanlari herkes burada. Tekkeköyü’müzden 4 arkadasimiz bizde bu davanin içinde variz diyerek bizleri gururlandirarak aday adayi oldu. Hepsi bizim ilçemizin evlatlari. Allah çikmis olduklari yolda hayirlisini nasip etsin” ifadelerini kullandi.

Adaylarin söz alarak kendilerini tanittiklari toplanti alkislarla son buldu.
Kaynak: İHA