Belediye Baskanlari Toplantisi'nda Manisa Büyüksehir Örnek Gösterildi

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün de katildigi Milliyetçi Hareket Partisi’nin ‘Belediye Baskanlari Istisare ve Degerlendirme Toplantisi’nin ikinci oturumunda, afet riski altindaki alanlarin dönüsümü üzerine yapilan sunumda Manisa Büyüksehir Belediyesi ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin 17 ilçede 600 bin yapinin depreme dayaniklilik testi için imzaladigi isbirligi protokolünün önemine deginilerek, örnek gösterildi.

Belediye Baskanlari Toplantisi'nda Manisa Büyüksehir Örnek Gösterildi
MHP Genel Merkezi tarafindan Antalya’da düzenlenen ‘Belediye Baskanlari Istisare ve Degerlendirme Toplantisi’na MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Sadir Durmaz, Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluslari ile Iliskilerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Yasar Yildirim, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri, milletvekilleri, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, Sarigöl Belediye Baskani Necati Selçuk, Kula Belediye Baskani Hüseyin Tosun ve MHP’li diger belediye baskanlari katildi.

Toplantida Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde görev yapan Insaat Mühendisi Prof. Dr. Mustafa Sahmaran afet riski altindaki alanlarin dönüsümü üzerine, Radas Mühendislik Genel Müdürü, Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi Kentsel Dönüsüm ve Yapi Denetim Firma Sahibi ve Yetkili Mühendisi Özgür Elveren riskli yapilar ve kentsel dönüsüm üzerine birer konusma yapti. Toplantinin kapanis konusmasini ise MHP Genel Baskan Yardimcisi Sadir Durmaz yapti. Durmaz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin Manisa’da 17 ilçede 600 bin yapinin depreme dayaniklilik testi için imzaladigi isbirligi protokolünün önemine degindi. Ülkemizi derinden sarsan büyük depremlerin ardindan hizla harekete geçen Manisa Büyüksehir Belediyesi’nin bu çalismasi toplantida örnek gösterildi.
Kaynak: İHA