Trump Açiklamasi 'Sali Günü Tutuklanacagim. Protesto Edin, Ülkemizi Geri Alin'

Eski ABD Baskani Donald Trump, Manhattan Bölge Savcisi’nin sorusturmasina iliskin, "Eski ABD Baskani gelecek hafta Sali günü tutuklanacak. Protesto edin, ülkemizi geri alin!" dedi.

Trump Açiklamasi 'Sali Günü Tutuklanacagim. Protesto Edin, Ülkemizi Geri Alin'


Eski ABD Baskani Donald Trump, Manhattan Bölge Savcisi’nin kendisini sali günü tutuklayacagini söyleyerek, destekçilerine protesto çagrisinda bulundu. Trump, Truth hesabindan yaptigi paylasimda, “Simdi, yolsuz, son derece siyasi, suçlari için yeni rekorlar kirmaya çalisan ve basindaki kisinin George Soros tarafindan finanse edildigi Manhattan Bölgesi Bassavcilik Ofisinden yapilan yasa disi sizintilar gösteriyor ki herhangi bir suç kanitlanamayinca, eski ve tamamen çürütülmüs (birçok diger savcinin da çürüttügü) masallar üzerinden, açik ara önde Cumhuriyetçi baskan adayi ve eski ABD Baskani gelecek hafta Sali günü tutuklanacak. Protesto edin, ülkemizi geri alin!” ifadelerini kullandi.

Porno film oyuncusu Stormy Daniels, Trump ile cinsel iliskiye girdigi iddiasi konusunda sessiz kalmasi için 2016 yilinda 130 bin dolar ödeme karsiliginda bir anlasmaya imza attigini, ancak Trump tarafindan imzalanmadigi gerekçesiyle anlasmanin geçersiz oldugunu savunmustu.

Trump, Daniels’in iddialarini yalanlarken, kendisine 2016’daki seçim kampanyasindan önce avukatlik yapan Michael Cohen, Daniels’a Trump adina kendi hesabindan 130 bin dolar ödeme yaptigini dogrulamisti.
Kaynak: İHA