Otgöz, Çalisma Arkadasi Türkan'a 'Tesekkür Plaketi' Takdim Etti

Seydikemer Belediye Baskanligi’ndan milletvekilligi aday adayligi için istifa eden Yakup Otgöz, uzun yillar beraber çalistigi Seydikemer Belediye Baskan Yardimcisi Mustafa Ali Türkan’a emeklilige ayrilmasindan dolayi tesekkür plaketi takdim etti.

Otgöz, Çalisma Arkadasi Türkan'a 'Tesekkür Plaketi' Takdim Etti


Uzun yillar Seydikemer Belediyesi’nde Belediye Baskan Yardimciligi görevini yürüten Mustafa Ali Türkan emeklilige ayrildi. Türkan, görevinden ayrilmadan önce Yakup Otgöz’e, belediyedeki çalisma arkadaslarina ve belediye personeline veda etti. Veda töreninde Yakup Otgöz, bugüne kadar yapmis oldugu hizmetlerinden dolayi Mustafa Ali Türkan’a tesekkür plaketi takdim etti.

Seydikemer Belediye Baskan Yardimcisi Mustafa Ali Türkan, “18 Ocak’tan bu yana aktif mesaiyi bitirmistik. 17 Mart Cuma günü itibariyle fiilen emekli oldum. 2014 yilindan bu yana aci tatli günlerimiz oldu. Üzüldügümüz anlar, mutlu oldugumuz anlar oldu. Ben geriye dönüp baktigimda iyi ki buradayim diyorum, iyi ki sizlerle tanistik. Bu memlekete vefa borcunu ödeme firsati bulduk. Benden tarafa hakkim helal olsun. Hepinizden de helallik isterim” dedi.



Seydikemer Belediyesi’nin kuruldugu ilk günden bu yana Mustafa Ali Türkan ile birlikte çalistigini belirten Yakup Otgöz ise, ilçeye kazandirilan yatirimlarda Mustafa Ali Türkan’in da büyük payi oldugunu kaydetti.

Otgöz, “Birlikte yol aldigimiz, Seydikemer’e birlikte hizmet ettigimiz, çok sevgili kardesim Mustafa Ali Türkan emekli olmasindan dolayi Belediye Baskanligi görevinden istifa etti. Kendisine yapmis oldugu hizmetlerden dolayi tesekkür ediyor, emekliliginin hayirli olmasini temenni ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA