Osmaneli'nde Depremzede Vatandaslar Için Hayir Panayiri Düzenlendi

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde kaymakamlik ve belediye is birliginde depremzede vatandaslar için hayir panayiri düzenlendi.

Osmaneli'nde Depremzede Vatandaslar Için Hayir Panayiri Düzenlendi
Camikebir mahallesi Tayyare meydaninda düzenlenen ve 1 hafta sürecek hayir panayirindan elde edilecek gelirin tümü depremzedelere ulastirilmak üzere AFAD’a teslim edilecek. Hayir panayirinda her türlü gida, giyim, yöresel ürünler, yöresel lezzetler ve çesitli esyalar satisa çikartildi.

Açilista konusan Kaymakam Yüksel Ünal, “Belediye Baskanligimiz ile ortaklasa düzenlemis oldugumuz hayir panayirimiza Belediye Kadin girisimci Kooperatifinden, Halk Egitim Merkezimizde dikis nakis bölümündeki kursiyerlerimizden, esnafimizdan, is insanlarimizdan ve halkimizin büyük bir destek aldik. Desteklerinden dolayi emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum. Çok güzel bir atmosfer insallah Rabbim bereketini arttirsin deprem bölgesindeki kardeslerimize bir nebze de olsa faydali olabilirsek ne mutlu bize. Allah bizlere bir daha böyle afetler yasatmasin, Rabbim ülkemizi milletimizi korusun. Hayir panayirimiz pazar günü hariç 1 hafta sürecek ve buradan elde ettigimiz geliri depremzedelere ulastirmak üzere AFAD’ a teslim edecegiz. Tüm deprem bölgesine buradan selamlarimizi iletiyoruz." dedi.

Konusmanin ardindan Ilçe Müftüsü Sadik Erenbas tarafindan yapilan duadan sonra hayir panayirin açilisi Kaymakam Yüksel Ünal ve protokolün üyeleri tarafindan yapildi. Açilisin ardindan protokol üyeleri hayir panayirini gezip alisveris yapti. Açilisa, Kaymakam Yüksel Ünal, Belediye Baskan vekili Yalçin Yagiz, Emniyet Müdür yardimcisi Komiser Bünyamin Sahin, kurum müdürleri, siyasi parti baskanlari, sivil toplum baskanlari ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA