Bilecik 'Tarihin Dilinden Düsmeyen Destan Açiklamasi Çanakkale' Konferansi

Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi (BSEÜ) tarafindan ‘Tarihin Dilinden Düsmeyen Destan: Çanakkale’ konferansi düzenlendi.

Bilecik 'Tarihin Dilinden Düsmeyen Destan Açiklamasi Çanakkale' Konferansi
BSEÜ tarafindan ‘Çanakkale Geçilmez’ olgusunu tüm dünyaya kabul ettiren, Çanakkale Zaferi’nin 108’nci yil dönümü etkinlikleri çerçevesinde Seyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde ‘Tarihin Dilinden Düsmeyen Destan: Çanakkale’ konferansi düzenlendi.

Islami Ilimler Fakültesi Ögr. Üyesi Dr. Lokman Bedir tarafindan Çanakkale Sehitleri ve yasanilan deprem felaketinde hayatini kaybeden vatandaslar için okunan Kuran-i Kerim tilaveti ile baslayan programda Çanakkale Destani tüm yönleriyle ele alindi. Program sonunda Bilecik Valisi Dr. Kemal Kizilkaya ve BSEÜ Rektörü Prof. Dr. Sükrü Beydemir, Doç. Dr. Mehmet Göktas’a tesekkür belgesi ve plaket takdiminde bulundu. Atatürk Üniversitesi Ilahiyat Fakültesi Ögr. Üyesi Doç. Dr. Mehmet Göktas’in sunumu ile gerçeklesen programa Rektör Beydemir’in yani sira Vali Kizilkaya, Bilecik Cumhuriyet Bassavcisi Burak Olgun, Bilecik Il Milli Egitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, Bilecik Il Müftüsü Ali Erhun, akademik ve idari personeller ile ögrenciler katildi.

Kaynak: İHA