Kamu-Sen Genel Baskani Önder Kahveci Görevinden Istifa Ederek MHP Milletvekili Aday Adayi Oldu

Kamu-Sen Genel Baskani Önder Kahveci Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili olabilmek için görevinden istifa ederek milletvekilligi aday adayligi basvurusunda bulundu.

Kamu-Sen Genel Baskani Önder Kahveci Görevinden Istifa Ederek MHP Milletvekili Aday Adayi Oldu
Kamu-Sen Genel Baskani Önder Kahveci 26 yillik sendika baskanligi görevinden istifa ederek MHP milletvekili olabilmek için aday adayligi basvurusunda bulundu.

Milletvekili olabilmek için sendika baskanligi görevinden ayrilan Önder Kahveci, bilgi birikimlerini ve tecrübelerini ortaya koymak istedigini vurgulayarak, “Türkiye Kamu-Sen Baskaniydim. Bugün itibariyla sendika baskanligi görevimden ayrildim. Milliyetçi Hareket Partisi’nden Ankara için milletvekilligi aday adayligina basvurdum. Uzun yillar çalisanlarimiz adina hak ve emek mücadelesi verdik. 14 Mayis’ta yapilacak 28. dönem Milletvekilligi seçimlerine katilacagiz. Seçimlerde milletimize ve devletimize hayirli olsun. Su an itibariyla siyasete yeni adim atiyoruz. Aslinda bizim gündemimiz deprem ve sel felaketi. Orada hayatini kaybeden vatandaslarimiza rahmet diliyorum. Ben seçmenimizin sag duyusuna inaniyorum. Ülkeyi yönetecek iradeyi Türk milliyetçilerine teslim edecektir diye düsünüyorum. Ben eski sendikaciyim. Siyasete alisigiz diyelim. 21 yil sendika genel baskanligi, 5 yilda Türkiye Kamu-Sen Genel Baskanligi görevlerini yürüttüm. Kolay olmuyor çünkü uzun yillar sendikacilik yaptik emek mücadelesi verdik. Önümüzdeki süreç içerisinde de bilgi birikimlerimizi ve deneyimlerimizi hem ülkemize hem milletimize verebilmek adina böyle bir karar ortaya koyduk” dedi.

Kaynak: İHA