Günes Enerji Sistemleri Üretim Tesislerinde Insaat Çalismalari Tamamlandi

Sanayi Ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank tarafindan temeli atilan Günes Enerji Sistemleri Üretim Tesislerinde insaat çalismalari tamamlandi.

Günes Enerji Sistemleri Üretim Tesislerinde Insaat Çalismalari Tamamlandi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez ve Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank tarafindan temeli atilan günes enerji ekipmanlari ve panellerini üretecek tesislerin insaati tamamlanmak üzere.

Alüminyum üretimi yapan bir firma diger taraftan günes enerjisi panel ve ekipmanlari, alüminyum döküm, yeni teknoloji alüminyum malzeme üretimi yatirimlarinin tamami bittiginde toplam 100 milyon dolar yatirim büyüklügüne ulasilacak. Toplamda 500 kisinin çalisacagi tesisler istihdam açisindan ilçeye büyük destek saglayacak.

Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, üretim tesislerini ve yeni yatirimlari inceleyerek, “Yenilenebilir enerji üretimi için çok degerli olan bu yatirimin ilçemize büyük deger katacak. Osmaneli Belediyemize destek olarak hayvan hastanemiz, Arastirma Gelistirme Laboratuari yatirimlarinin gerçeklesmesini de saglayan ve her konuda belediyemize destek olan hayirsever isadamimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA