Bartin Belediye Baskani Akin, Milletvekili Aday Adayligi Için Görevinden Istifa Etti

Bartin’da 3 dönemdir üst üste Belediye Baskanligi görevinde bulunan Cemal Akin, MHP’den milletvekili aday adayi olmak için görevinden istifa etti. Baskan Akin, Belediye önündeki törende yaptigi konusmada, “Bartin’imiza daha fazla faydali olabilmek adina çiktigimiz kutlu bir yolun baslangici olacak insallah.” dedi.

Bartin Belediye Baskani Akin, Milletvekili Aday Adayligi Için Görevinden Istifa Etti


2009 yilindan bu yana sürdürdügü görevinden istifa eden Bartin Belediye Baskani Cemal Akin, belediye binasi önünde yaptigi konusmada, “Sizlerin teveccühü ile 3 dönem üst üste seçilerek, 14 yil araliksiz hizmet edebilme payesini alabilmek benim onur madalyam olarak torunlarima birakacagim en güzel mirastir. 29 Mart 2009 tarihinde yapilan yerel seçimlerde bize göstermis oldugunuz teveccüh ile Bartin Belediye Baskanligi görevine basladik. Ayni teveccüh ve güveniniz ile 30 Mart 2014 tarihinde ikinci kez, 31 Mart 2019’da ise üçüncü kez Belediye Baskani seçildik. O günden bugüne 14 yil geçti. Hizmetle dolu 168 ay. Inanç ve azimle çok çalisarak, 14 yilin hakkini vererek, bugün sizlere hitap edebilmenin mutlulugunu ve gururunu tasiyorum. 14 yil dile kolay. Kimine göre çok uzun, kimine göre çok kisa bir zaman dilimi. Bu 14 yili Belediye Meclis Üyelerimiz ve belediye çalisanlarimiz ile birlikte gece-gündüz sizlere hizmet ederek geçirdik. Bartin’in yillardir üzerine gidilememis, çözümlenmesi için adim atilmamis, kangrenlesmis sorunlarini çözdük. Çogu zaman kendimizin bile unuttugu birçok projeyi hayata geçirdik, Bartin’i ilklerle tanistirdik. Yillarca çözümlenememis, kangrenlesmis çok sayida soruna nester vurduk. Her seyin bir sonu var degerli dostlar. Benim Belediye Baskanligindaki sonum, sizlere ve Bartin’imiza daha fazla faydali olabilmek adina çiktigimiz kutlu bir yolun baslangici olacak insallah. Bu kutlu yolu da yine sizlerle birlikte el ele, gönül gönüle yürüyecegimize inancim tamdir. Bartin’imizi ve Bartin’da yasayanlari daha ileriye tasiyacak proje ve programlarimiz, kendimize ve milletimize olan tam güvenimiz, azmimiz ve inancimizla Allah’in izni ile 14 Mayis seçimlerinde desteginizi alarak yolumuza devam edecegimiz inancindayiz.” dedi.

Baskan Akin, Belediye binasi önündeki konusmasinin ardindan parti mensuplariyla birlikte Bartin Valiligine geçerek istifa dilekçesini sundu.
Kaynak: İHA