Balikesir'in Ilk Kadin Daire Baskani Elvan Bahar Göktepe, Milletvekili Adayligi Için Istifa Etti

Balikesir Büyüksehir Belediyesi Muhtarlik Isleri Daire Baskani Elvan Bahar Göktepe, AK Parti’den milletvekilli aday adayi olmak için istifa etti.

Balikesir'in Ilk Kadin Daire Baskani Elvan Bahar Göktepe, Milletvekili Adayligi Için Istifa Etti
Türkiye’nin ilk kadin Muhtarlik Isleri Daire Baskani olan Elvan Bahar Göktepe, 14 Mayis genel seçimlerinde milletvekili olmak için görevinden istifa etti. Göktepe, AK Parti Balikesir Il teskilatina aday adayligi için basvuru dilekçesini verdi. Göktepe istifasiyla ilgili olarak yaptigi basin açiklamasinda sunlari söyledi: "Yaklasik 4 yildir, Balikesir Büyüksehir Belediyesinde üstlendigim Muhtarlik Isleri Daire Baskanligi görevimden, gösterdigim çabayi bir adim daha ileriye tasimak için, genel seçimlerde milletvekili aday adayi olmanin dogru olacagini düsünerek istifa ediyorum. Genel Baskanimiz, Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in ilan ettigi Türkiye Yüzyili’nda üstlenecegim yeni görevlerle memleketime, ülkeme yapabilecegim isleri önemsedigimden ve bu yolda çaba sarf etmeye devam edecegimden hiç birinizin kuskusu olmasin. Balikesir Büyüksehir Belediyesi Muhtarlik Isleri Daire Baskanligim sirasinda birlikte çalisma firsati buldugum 1133 mahallemizin kiymetli muhtarlarina ve ailelerine, Büyüksehir Belediyesi alleme ve Balikesir Büyüksehir Belediye Baskanim Sayin Yücel Yilmaz’a, destegini sürekli arkamda hissettigim Balikesirlilere çok tesekkür ediyorum" dedi.

Göktepe, Balikesir AK Parti Il Baskanligina gelerek basvuru dilekçesini sunarken, Il Baskani Ekrem Basaran ile bir süre sohbet etti. Baskan Basaran da, milletvekilligi için yola çikan Elvan Bahar Göktepe’ye basarilar diledi.
Kaynak: İHA