Köy Okulunun Minikleri Milli Egitim Müdürüne Seslendiler Açiklamasi 'Rahmi Amca Bize Sucuk, Ekmek Gönderir Misin?'

Gökçedere Makbule Çalik Ilkokulu 2/B sinifi ögrencileri, Bayburt Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney’e seslenerek, sucuk ekmek istediler.

Köy Okulunun Minikleri Milli Egitim Müdürüne Seslendiler Açiklamasi 'Rahmi Amca Bize Sucuk, Ekmek Gönderir Misin?'
Sinif ögretmeni Seda Yilmaz’in sosyal medyada paylastigi o görüntüler yüzlerde tebessüm olustururken, köy okulunun miniklerinin sevimli halleri ise yüzlerce begeni aldi. Gökçedereli minik çocuklar deprem felaketinden önce soguk Bayburt günlerinde ögretmenleri gözetiminde ates basinda sucuk pisirerek, derslerden ve ödevlerden arta kalan zamanda keyifli vakit geçirmek istemislerdi.

Çocuklarin hayalini gerçeklestirmek isteyen köy okulunun genç ögretmeni Yilmaz, sosyal medya hesabindan bir video yayimladi. Videoda Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney’e seslenen ilkokullu minikler, "Rahmi amca biz hep hayal kuruyorduk, bize sucuk ekmek yollayabilirsin misin? Sizden haber bekliyoruz. Rahmi amca bize sucuk ekmek göndersen çok mutlu oluruz, senden haber bekliyoruz, seni çok seviyoruz" dediler.

Yilmaz ise, paylastigi videosunda deprem felaketi nedeniyle çocuklarla birlikte sucuk pisirerek keyifli vakit geçirme isteginden vazgeçtigini ancak çocuklarin hayalinden vazgeçmedigini söyleyerek, "Çocuklarla deprem olmadan önce aramizda konusmustuk, sucuk ekmek yapariz diye. Deprem olunca da bu plandan vazgeçmistim, yapmayi düsünmüyordum ama çocuklar hala sucuk ekmek istiyorlar. Buradan çocuklar Milli Egitim Müdürümüze seslenmek istiyorlar" diyerek konustu.

Videonun devaminda ise, çocuklar hep bir agizdan "Rahmi amca bize sucuk ekmek gönderebilir misiniz" diye seslendiler.
Kaynak: İHA