Kumbaralarindaki Harçliklarini Depremzede Kardesleri Için Bagisladilar

Bilecik Il Müftülügüne bagli Yediler 4-6 Yas Kur’an Kursu’nda egitim gören ögrenciler, kumbaralarinda biriktirdikleri harçliklarini depremden etkilenen vatandaslar için bagisladi.

Kumbaralarindaki Harçliklarini Depremzede Kardesleri Için Bagisladilar
Kahramanmaras’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerden sonra bölgeye yardimlarini sürdürüyor. Bu çerçevede Bilecik Il Müftülügü Yediler 4-6 Yas Kur’an Kursu’nda egitim gören minik ögrenciler de kumbaralarinda biriktirdikleri harçliklariyla ‘Türkiye Için Iyilik Vakti’ kampanyasina destek oldu.

Bilecik’te deprem bölgesine gönderilmek üzere toplanan yardimlari ögrencilerden teslim alan Bilecik Il Müftüsü Ali Erhun, “4-6 Yas Kur’an Kurslarinda egitim gören miniklerimiz deprem bölgesindeki kardeslerine destekçi olmak için kumbaralarinda biriktirmis olduklari paralari bizlere göndermemiz üzere teslim ettiler. Miniklerin yardim etme duygusu ve akranlarini düsünmesi bizi çok duygulandirdi. Rabbimiz bir ayette ‘Allah yolunda malini harcayana, harcadiginin yedi yüz misli ecir’ verilecegi müjdeleniyor. Inaniyoruz ki sizlerin de bu bagisi böylesine güzel bir müjdeye vesile olacaktir. Ben bu hassasiyetlerinden ötürü minik ögrencilerimizi, ögretmenlerini ve ailelerini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA