Çildirli Ögrencilerden Depremzede Kardeslerine Nakdi Yardim

“Okul Harçligim Kardesime” kampanyasi çerçevesinde Çildir’da ögrenim gören ögrenciler depremzedeleri unutmadi.

Çildirli Ögrencilerden Depremzede Kardeslerine Nakdi Yardim
Merkez üssü Kahramanmaras’in Pazarcik ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ilde büyük yikima sebebiyet veren deprem felaketinin yaralari her geçen gün sariliyor.

Deprem bölgesi için ülke tek yürek olurken, depremzedelerinin yaralarinin sarilmasi içinde ülkenin her yerinden bagislar gelmeye devam ediyor.

"Okul Harçligim Kardesime" kampanyasina katkida bulunmak için Çildir ilçesinde ögrenim gören ögrenciler okul harçliklarini depremzedelere bagisladilar. Okul harçliklari ile depremzede kardeslerine destek olmak isteyen ögrenciler 32 bin TL para topladilar.

Çildir Ilçe Milli Egitim Müdürlügü tarafindan yapilan açiklamada “ “Okul Harçligim Kardesime” kampanyasi çerçevesinde ilçemizde ögrenim gören ögrencilerimiz tarafindan 32 bin TL bagis toplandi. Toplanan paranin 20 bin TL’lik kismi Afad’in hesabina nakdi olarak yatirilmis olup, 12 bin TL’lik kismi ise gida yardimi yapilmasi için Çildir Belediyesinin gida yardimi hesabina yatirilmistir. Tüm ögrencilerimize ve Çildir halkina tesekkür ederiz” denildi.
Kaynak: İHA