Çanakkale'den 6 TIR Dolusu Yardim Malzemesi Deprem Bölgesine Gönderildi

Çanakkale’de AK Parti Çanakkale Il Baskanligi tarafindan yardim kampanyasi çerçevesinde toplanan 6 TIR dolusu yardim malzemesi deprem bölgesine gönderildi.

Çanakkale'den 6 TIR Dolusu Yardim Malzemesi Deprem Bölgesine Gönderildi
Kahramanmaras merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerin ardindan AK Parti Çanakkale Il Baskanligi deprem bölgesinde afetzedelere gönderilmek üzere yardim kampanyasi düzenlendi.

Kampanyaya vatandaslar tarafindan yogun ilgi gösterilirken, toplanan 6 TIR dolusu yardim malzemesi deprem bölgesine gönderildi.

Yardim kampanyasi ile ilgili açiklamalarda bulunan AK Parti Çanakkale Il Baskani Naim Makas, "Milletçe; biriz, beraberiz ve el eleyiz. Çanakkale tek yürek! AK Parti teskilatlari olarak ’Kardeslik paylasmaktir’ diyerek, afet bölgesindeki vatandaslarimiz için düzenledigimiz yardim kampanyasiyla Çanakkaleli hemsehrilerimizin de uzattigi yardim eli kardeslerimiz için umuttur. Hemsehrilerimizin destekleri hepimizi ziyadesiyle mutlu etti ve umutlandirdi. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip liderligindeki büyük ve güçlü devletimizin, bu afeti de yardimlasma ve dayanisma ruhuyla atlatacagindan asla süphemiz yok. Yasadigimiz afet sonrasi acimiz çok büyük fakat inancimiz, ümidimiz ve gayretimiz ile bugünleri geride birakacagimiza inanicimiz da büyük. Gece gündüz demeden gayret edecek ve bu zor günleri beraber atlatacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA