Bozüyük Belediyesi'nden Depremzedeler Için Yardim Kampanyasi

Bozüyük Belediyesi tarafindan Kahramanmaras’ta meydana gelen 7.7 ve 7,6 büyüklügündeki depremlerin ardindan Afet Yardim Kampanyasi baslatildi. Kampanya kapsaminda toplanan 2 tir dolusu yardim malzemesi deprem bölgesine hareket etti.

Bozüyük Belediyesi'nden Depremzedeler Için Yardim Kampanyasi
Basta Kahramanmaras olmak üzere depremden etkilenen diger illerdeki depremzedelerin ihtiyaçlarinin bir nebzede olsa giderilmesi amaciyla baslatilan kampanyada toplanan yardimlar afet bölgesine AFAD araciligiyla ulastirilacak. Kampanya kapsaminda kullanilmamis çadir, battaniye, isitici, kislik kiyafet, bebek bezi ve mamasi, ped, el feneri gibi yardimlar Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde toplanarak tasnif edilmeye basladi.

Yardim Kampanyasinin basladiginin duyuruldugu andan itibaren Bozüyüklüler kampanyaya yogun ilgi gösterdi. Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu da Kültür Merkezi’ndeki tasnif çalismalarini yakindan takip ederek yardim toplama ve tasnif çalismalarinda personelin yanindan bir an olsun ayrilmadi. Yardim malzemelerinin tirlara yüklenmesinin ardindan toplanan yardimlar için Bozüyüklülere tesekkür eden Baskan Bakkalcioglu “Böyle bir sehrin Belediye Baskani olma serefine sahip oldugum için onurlu ve gururluyum. Gün birlik olma, yaralari birlikte sarma günüdür. Tesekkürler Bozüyük” dedi, tir soförlerini yolcu ederek hayirli yolculuklar diledi.
Kaynak: İHA