Kocasinan Belediyesi Domates Fidesi Alacak

Kocasinan Belediyesi Park Bahçeler Müdürlügü tarafindan dogal yasami desteklemek amaciyla Elektronik Kamu Alimlari Platformu (EKAP) üzerinden açik ihale usulü domates fide alim ihalesi yapilacak.

Kocasinan Belediyesi Domates Fidesi Alacak
Kocasinan Belediyesi tarafindan verilen ihale ilaninda, toplam 540 bin adet alinacak olan domates fidesinin ihalesi için son teklif verme süresinin 15 Subat 2023 saat 10.00 oldugu belirtildi. Sadece EKAP üzerinden teklif yapilacak olan ihale ile ilgili verilen ilanda su ifadelere yer verildi:

“Ihaleye katilabilme sartlari ve istenilen belgeler ile yeterlik degerlendirmesinde uygulanacak kriterler: Isteklilerin ihaleye katilabilmeleri için asagida sayilan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat disi unsurlara iliskin bilgileri e-teklifleri kapsaminda beyan etmeleri gerekmektedir. Teklif vermeye yetkili oldugunu gösteren bilgiler. Tüzel kisilerde, isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortak oranlarina (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularina iliskin bilgiler idarece EKAP’tan alinir. Sekli ve içerigi Idari Sartnamede belirlenen teklif mektubu. Sekli ve içerigi idari sartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri. Ihale konusu alimin tamami veya bir kismi alt yüklenicilere yaptirilamaz. Ekonomik ve mali yeterlige iliskin belgeler ve bu belgelerin tasimasi gereken kriterler ise idare tarafindan ekonomik ve mali yeterlige iliskin kriter belirtilmemistir. Mesleki ve teknik yeterlige iliskin belgeler ve bu belgelerin tasimasi gereken kriterler de yetkili kurum ve kuruluslara kayitla ilgili belgeler. Üretici, süs bitkisi üreticisi oldugunu beyan eden Süs Bitkisi Üretici Belgesi veya Fide Üreticisi belgesini sözlesme asamasinda idareye ibraz etmelidir. Ekonomik açidan en avantajli teklif sadece fiyat esasina göre belirlenecektir. Ihaleye sadece yerli istekliler katilabilecektir. Ihale dokümani EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanlarin, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanini indirmeleri zorunludur. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazirlandiktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife iliskin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir. Istekliler tekliflerini, her bir is kaleminin miktari ile bu is kalemleri için teklif edilen birim fiyatlarinin çarpimi sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat seklinde verilecektir. Ihale sonucunda, üzerine ihale yapilan istekli ile birim fiyat sözlesme imzalanacaktir. Bu ihalede, isin tamami için teklif verilecektir. Istekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Bu ihalede elektronik eksiltme yapilmayacaktir. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez. Diger hususlar ise teklif fiyati ihale komisyonu tarafindan asini düsük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38’inci maddesine göre açiklama istenecektir.”
Kaynak: İHA