Selçuklu Belediyesi Selçuk Bisiklet Ve Kaykay Parkina Ödül

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediyesi peyzaj ve süs bitkiciligi sektörünün en prestijli ödüllerinin sahiplerini buldugu 4. Plant Ödülleri’nde Selçuk Bisiklet ve Kaykay Parki’yla ödül aldi.

Selçuklu Belediyesi Selçuk Bisiklet Ve Kaykay Parkina Ödül
Selçuklu Belediyesi ilçeye kazandirdigi örnek yatirimlarin meyvelerini farkli platformlarda almaya devam ediyor. Belediye bu çerçevede Peyzaj ve süs bitkiciligi sektörünün en prestijli ödüllerinden olan 4. Plant Ödülleri’nde Kamu Tarafindan Uygulanan Proje Ödülleri Kategorisinde Selçuk Bisiklet ve Kaykay Parki ile ödül aldi. Sapanca’da bir otelde gerçeklestirilen programda Selçuklu Belediyesi’ni Selçuklu Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Inançli temsil etti. ünlü oyuncu Kadir Çöpdemir’in sunumunu yaptigi programda 28 kategoride 98 ödül sahiplerine takdim edildi.

“Daha yesil ve daha konforlu bir Selçuklu için çalisiyoruz”

Selçuklu Belediyesi olarak ilçenin yesil dokusuna katki saglamaya devam ettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Ilçemiz için birçok alanda hizmet üretiyoruz ancak yesil doku hassasiyetimizi her zaman ön planda tutuyoruz. Bu çerçevede ilçemizin her noktasinda yesil dokuyu artirmaya gayret ediyoruz. Bisiklet ve Kaykay parklarimiz da bu çalismalarimizin bir meyvesi. Çalismalarimizin farkli platformlarda da adindan söz ettirmesi bizi memnun ediyor. Peyzaj ve süs bitkiciligi sektörünün en önemli ödüllerinden olan 4. Plant Ödülleri’nde ’Kamu Tarafindan Uygulanan Proje Ödülleri’ Kategorisinde Selçuk Bisiklet ve Kaykay Parkimiz ödül aldi. Daha yesil bir Selçuklu için yaptigimiz islerin ödül almasi hem bizi daha iyilerini ortaya koymak için heyecanlandiriyor hem de ilçemize yesil doku olarak dönüyor. Ilkini Sancak Mahallemize kazandirdigimiz Sancak Bisiklet ve Kaykay Parki’nin ardindan Selçuk Mahallemize de oyun alanlarini genisleterek kazandirdigimiz Selçuk Bisiklet ve Kaykay Parkimiz özellikle çocuklarimizin ve gençlerimizin ilgi odagi konumunda. Ilçemizin yesil dokusunu, yasam kalitesini daha da iyiye tasimak için elimizden geleni yapmaya devam edecegiz. Ben çalismalarimizda emegi geçen arkadaslarimiza, parki kullanarak memnuniyetlerini ifade eden tüm hemsehrilerimize tesekkür ediyorum. Hep birlikte Selçuklu’yu daha da ileriye tasimaya devam edecegiz” seklinde konustu.

4. Plant Ödülleri’nde “Kamu Tarafindan Uygulanan Proje Ödülleri” Kategorisinde ödül alan Selçuk Mahallesi Bisiklet ve Kaykay Parki 5 bin 283 metrekare alanda 2 masa tenisi, 2 satranç, 1 bocce, çizgi oyun gruplari alani, 3 trambolin, 375 metre kosu yolu, 30 metrekare çiplak ayakla yürüyüs alani ve parkurlari izlemek için seyir tepesi ile mahalle sakinlerine hizmet veriyor. Parktaki toplam yesil alan ise 2 bin 180 metrekare.
Kaynak: İHA