Mardin'de Kar Yagisini Ragmen Imza Gününe Yogun Ilgi

Mardin ve bölgenin en büyük karma projesi olan Mardian MALL Alisveris Merkezi, genç yazar Miraç Çagri Aktasi kitap festivali çerçevesinde imza gününde binlerce okuruyla bulusturdu.

Mardin'de Kar Yagisini Ragmen Imza Gününe Yogun Ilgi
Genç yasinda pes pese yazdigi dduygusal içerikli kitaplariyla genis bir hayran kitlesine ulasan Miraç Çagri Aktas, Mardin’de düzenlenen imza gününde sevenleriyle bir araya geldi. Aktas’i görmek ve kitaplarini imzalatmak isteyen yüzlerce hayrani uzun kuyruklar olusturdu. Imza programindan önce tüm okurlarinin kitaplarini imzalayacagini belirten Aktas, sadece korsan kitaplari imzalamayacagini duyurdu.

Çagri Aktas Mardin’de ilk defa bulundugunu belirterek, “Ilk kez Mardin’de imza günü için buradaki okurlarimizla bulustuk. Kötü hava sartlari biraz sürpriz oldu. Yogun kar yagisina ragmen gelen okurlarimizin destegini hissetmek çok özel. Gelemeyen çok okurumuz oldu, onlarla da en yakin zamanda görüsme firsatimiz olur umarim. AVM yönetimine de bize evdeymisiz hissiyatini yasattiklarini için her birine tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA