Çocuklar Büyüksehir Ile 'Bilim' Dolu Tatil Geçirdi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bilim Merkezi’ndeki Kis Bilim Kamplari’nda çocuklar sömestr tatili boyunca bilim dolu vakit geçirdi.

Çocuklar Büyüksehir Ile 'Bilim' Dolu Tatil Geçirdi


Kayseri Büyüksehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bilim Merkezi’nde bu kis, ögrenciler için hem eglenceli hem de ögretici geçti. Kayseri Büyüksehir Belediyesi tarafindan yaptirilan Iç Anadolu Bölgesi’nin en büyük sosyal yasam merkezi olan Anadolu Harikalar Diyari içerisinde faaliyet gösteren Kayseri Bilim Merkezi’nde 4 dönemlik Kis Bilim Kampi tamamlandi. 24-25 Ocak’ta 8-10 yas arasi 1’inci dönem ile baslayan kamp programi, 26-27 Ocak’ta 11-13 yas arasi 2’nci dönem, 31 Ocak-1 Subat’ta 8-10 yas arasi 3’üncü dönem ve 2-3 Subat’ta 11-13 yas arasi 4’üncü dönem olarak devam etti. Kayseri Bilim Merkezi’nde çocuklar için Kis Bilim Kamplari birbirinden ilgi çekici ve güzel konu basliklari ile dikkat çekti. Etkinlik programinda, Origami Hayvanlar, Mikroskop Atölyesi, Robo Maç, Renkli Deneyler, Kodla Hama ve Elektronik Yapboz gibi konu basliklari yer aldi. Kis Bilim Kamplari’nin dört döneminde, birbirinden keyifli ve egitici atölye çalismalarina katilan ögrenciler, kamplarini tamamlayarak sertifikalarini aldilar.

ÇOCUKLAR BILIM KAMPLARINI ÇOK SEVDI

Kayseri Bilim Merkezi’nde gençler ve çocuklar bilimsel bilgileri ögrenirken eglenerek vakit geçiriyorlar. Bilim Merkezi’nde çok sayida arkadaslik edinen çocuklar, burada birçok sey ögrendiklerini ve yariyil tatilini çok keyifli geçirdiklerini dile getirdiler.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç ve tüm ekibe tesekkür eden ögrenciler, Kis Bilim Kamplari’nin 4’üncü dönemi ile birlikte sömestr tatilinde bilim dolu vakit geçirdiler.
Kaynak: İHA