Büyüksehir Ulasim AS'den Vatandasin Ulasimi Için 150 Milyona Yakin Islem

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Kayserili vatandaslara güvenli, hizli ve konforlu ulasim saglarken, 2022 yilinda Büyüksehir Belediyesi bünyesindeki Ulasim A.S.’ye bagli araçlardan 147 milyon islem gerçeklestirilerek, vatandaslari sevdiklerine, ailelerine ve islerine ulastirdi.

Büyüksehir Ulasim AS'den Vatandasin Ulasimi Için 150 Milyona Yakin Islem


Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç yönetimindeki Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Kayseri’de gerek altyapi gerekse ulasima yönelik idari hizmetler ile uygulamalari hayata geçirerek vatandasin ulasim konforunu ve güvenligini en üst seviyede saglamaya gayret gösteriyor. Bu çerçevede gerçeklestirilen hizmetler de sonuç verirken, Büyüksehir Belediyesi Ulasim A.S. 2022 yilini kapsayan 1 yil içerisinde milyonlarca hizmeti, Kayseri’deki hemen her vatandasina yansitti.

RAYLI SISTEMDE 5,5 MILYON KM YOL ALINDI, 45 MILYON YOLCU TASINDI

Büyüksehir Belediyesi Ulasim A.S. bünyesinde hizmet veren rayli sistem tramvay araçlari ile 2022 yilinda toplam 5,5 milyon yol katedilerek toplam 45 milyon yolcuya hizmet verildi.

Vatandaslar güvenli ve konforlu ulasimin keyfini sürdü.

OTOBÜSLERLE 99 MILYON YOLCUYA HIZMET VERILDI

Ulasim A.S.’de hizmetini sürdüren otobüsler araciligi ile de 2022 yilinda toplam 62 milyon kilometre yol alinarak yaklasik 99 milyon yolcu ailesine, sevdiklerine ve isine ulastirildi.

BISIKLETLER ILE DÜNYANIN ETRAFI ADETA 76 KEZ TURLANDI

Saglikli ve çevreci ulasim olan bisikletle ulasim konusunda ise KAYBIS’teki 521 bin kullanimda 3 milyon 38 bin kilometre yol katedildi. Bu rakam ile bisikleti tercih edenler adeta dünyanin etrafini tam 76 kez turlamis oldu. Kayseri’deki otoparklarda ise 2022 yilinda toplam 3 milyon 196 bin parklanma gerçeklestirilirken her kesimden vatandasa hizmet verildi.



BÜYÜKSEHIR, SEHRI ULASILABILIR HALE GETIRDI, VATANDASI SEVDIKLERIYLE KAVUSTURDU

Sehri ulasilabilir hale getirdi, vatandasi sevdikleriyle kavusturan Ulasim A.S.’ye tesekkür eden vatandaslar, Kayseri Büyüksehir Belediyesi’ni tebrik ederek, “Toplu tasima araçlari trafigi de azaltiyor, gelistikçe daha güzel oluyor. Büyüksehir’i tebrik ederiz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Büyüksehir Belediyesi Ulasim A.S. Kayserililere daha modern, konforlu, hizli ve güvenli ulasim imkânlari sunmak için gece demeden, gündüz demeden gayretle hizmetlerini sürdürüyor.
Kaynak: İHA