Baskan Altay Açiklamasi 'Gittigimiz Her Sevgiyle, Muhabbetle Karsilaniyoruz'

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, “Nüfusun yogunluguna göre, ilçelerin durumuna göre Konya genelinde her yerde bir kalkinma hamlesi, bir eksigi tamamlama gayreti içerisindeyiz. Bunu da keyifle yapiyoruz. Çünkü her gittigimiz yerde sevgiyle, muhabbetle karsilaniyoruz. Ben hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.

Baskan Altay Açiklamasi 'Gittigimiz Her Sevgiyle, Muhabbetle Karsilaniyoruz'
Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Bozkir ilçesine bagli mahallelerde vatandaslarla bir araya geldi. Bozkir’a bagli Arslantas, Üçpinar, Sögüt, Dereiçi, Hisarlik ve Hamzalar mahallelerini ziyaretinde muhtarlar ve vatandaslarla istisarelerde bulunan Baskan Altay, ilçelerin Konya merkez standartlarinda olmasi için yogun çaba sarf ettiklerini belirtti.

Baskan Altay, “Sürekli gerçeklestirdigimiz mahalle ziyaretlerimizde amacimiz hem sizleri yerinizde ziyaret etmek hem de bize söyleyecekleriniz varsa onlari not etmek. Hem Bozkir merkeze hem Bozkir’imizin mahallelerine hizmet etmekten ayrica mutluluk duyuyorum. Tabii ne kadar hizmet etsek sizlerin vermis oldugu destegin karsiligi olmaz. Hem Sayin Cumhurbaskanimiza hem bizlere çok yüksek oranda destek veriyorsunuz. Allah hepinizden razi olsun.” dedi.

Birlik ve beraberligin devam etmesi temennisinde bulunan Baskan Altay sözlerine su cümlelerle devam etti: “Biz, sizler görev verdiginiz sürece sehrimiz için, Bozkir’imiz için, mahallelerimiz için çalismaya devam edecegiz. Nüfusun yogunluguna göre, ilçelerin durumuna göre Konya genelinde her yerde bir kalkinma hamlesi, her yerde bir eksigi tamamlama gayreti içerisindeyiz. Bunu da keyifle yapiyoruz. Çünkü her gittigimiz yerde sevgiyle, muhabbetle karsilaniyoruz. Ben hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum. Allah hepinizden razi olsun” diye konustu.

Baskan Altay’a Bozkir ziyaretinde; AK Parti Konya Il Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fidan, Bozkir Belediye Baskani Sadettin Saygi ve AK Parti Bozkir Ilçe Baskani Kadir Güven eslik etti.
Kaynak: İHA