İlk kez görüntülendiler!

Ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz akşam yeni sevgilisi Atakan Işıktutan ile birlikte Kuruçeşme'deki bir mekanda eğlenirken görüntülendi. Muhabirlerin aşk soruları yönelttiği İrem Derici, kaçamak cevaplar verdi. Derici, sevgilisinin sorulması üzerine "Bilemiyorum" yanıtını vererek oradan ayrıldı.

Açıklamaları ile sıkça magazin basınında yerini alan ünlü popçu İrem Derici, Survivor yarışmasına katılmasının ardından tanınan Atakan Işıktutan ile yeni bir aşka yelken açtı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı 'At gibi âşığım ama hiç çaktırmıyorum süperim' paylaşımı ile adından söz ettiren İrem Derici, aradığı aşkı Atakan Işıktutan'da buldu.

Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan ile Kuruçeşme'deki bir mekanda eğlendi. Mekandan ilk olarak ayrılan Derici, 'Atakan Bey ile beraberdiniz, artık aşk doğrulandı diyebilir miyiz?' sorusuna 'Bilemiyorum' yanıtını vererek oradan ayrıldı.

İlk kez görüntülendiler!

Ardından birkaç dakika sonra da mekandan çıkan Atakan Işıktutan ise, aşk sorularına, 'Arkadaşlar ben alışık değişim böyle kameralara, teşekkür ederim. Rizeli'lere selamlar' dedi.

İlk kez görüntülendiler!