Yolsuzluk Ve Rüsvet Operasyonundan Gözaltina Alinan IYI Partili Gökçeada Belediye Baskani Ünal Çetin Tutuklandi

Çanakkale’de 31 Ocak tarihinde Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Sube Müdürlügü ekiplerince yolsuzluk ve rüsvet operasyonunda gözaltina alinan IYI Partili Gökçeada Belediye Baskani Ünal Çetin tutuklandi.

Yolsuzluk Ve Rüsvet Operasyonundan Gözaltina Alinan IYI Partili Gökçeada Belediye Baskani Ünal Çetin Tutuklandi


Çanakkale Il Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Sube Müdürlügü ekiplerince, 31 Ocak tarihinde Gökçeada Belediyesine yolsuzluk ve rüsvet operasyonu düzenlendi.

Gözaltina alinan Gökçeada Belediye Baskani Ünal Çetin, Belediye Imar Müdürü S.D., eski IYI Parti Gökçeada Ilçe Baskani H.E., kamu çalisani E.B. ile müteahhitler R.G. ve B.B. emniyetteki islemlerinin ardindan bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savciliktaki sorgularinin ardindan Gökçeada Belediye Baskani Ünal Çetin ve diger 5 süpheli tutuklanmalari istemiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimligine sevk edildi. Imar uygulamalarinda usulsüz ruhsat verdikleri ve müteahhitlerden rüsvet aldiklari iddia edilen IYI Partili Gökçeada Belediye Baskani Ünal Çetin ve Imar Müdürü S.D. ile rüsvete aracilik ettigi öne sürülen H.E. tutuklandi. E.B., R.G. ve B.B. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA