Okula Giden Depremzede Çocuklar Için Her Gün Beslenme Çantasi Hazirlaniyor

Bilecik Belediyesi tarafindan hazirlanan "Çocuklarimiz Için Beslenme Çantasi" proje çerçevesinde 151 ihtiyaç sahibi çocuk ve depremzede çocuklara her gün beslenme çantasi hazirlaniyor.

Okula Giden Depremzede Çocuklar Için Her Gün Beslenme Çantasi Hazirlaniyor
Sosyal belediyecilik anlayisi ile birçok güzel projeyi uygulamaya koyan Bilecik Belediyesi, örnek bir çalismaya daha imza atti. Belediye Baskan Vekili Melek Mizrak Subasi’nin yakin ilgisi ve takibi ile yürütülen proje çerçevesinde her gün çocuklar için içerisinde süt, peynir, taze meyve, zeytin, yumurta, ceviz, pogaça, simit ile meyve suyundan olusan menü çocuklarin beslenme çantalarina konularak evlerine teslim ediliyor.

"Çocuklarimiz için anlamli ve güzel projeler üretmeye devam edecegiz’’

Günde 151 çocuk için beslenme çantasinin hazirlandigi proje hakkinda bilgi veren Belediye Baskan V. Melek Mizrak Subasi, ‘’Çocuklarimiz için anlamli ve güzel projeler üretmeye devam edecegiz" ifadelerini kullanarak, sunlari söyledi:

‘’Çocuklarimizi çok seviyoruz. Onlarin gelecege en güzel ve en güçlü sekilde hazirlanmalari için var gücümüzle çalisiyoruz. Çünkü sunu çok iyi biliyoruz ki yarinlarimizi güzellestirmek ve ülkemizi daha ileriye tasiyabilmek için en büyük hazinemiz olan çocuklarimizi mutlu etmeli, onlara en dogru ve en güzel egitimi vermeliyiz. Çocuklarimizin yüzünde tebessüm olusturacak, onlara deger verdigimizin göstergesi olacak çok güzel bir projeyi daha uygulamaya koymanin mutlulugunu sizlerle paylasmak istiyorum."

‘’Depremzede ailelerin çocuklari da projeden faydalaniyor’’

Projenin Bilecik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügü tarafindan gerçeklestirildigini kaydeden Baskan V. Subasi, "Ihtiyaç sahibi oldugu belirlenen 93 ailedeki 151 ögrencinin yani sira ilimizdeki depremzede ailelerin çocuklarina her gün; süt, peynir, taze meyve, zeytin, yumurta, ceviz ile meyve suyundan olusan menüyü çocuklarimizin beslenme çantalarina koyarak, bir gün öncesinden evlerine teslim ediyoruz. Hiçbir çocugumuz egitimleri esnasinda yasam zorlugunu hissetmemeli. Çocuklarimiz yalnizca egitimlerine odaklanmali ve rahat bir sekilde okullarinda sosyallesebilmelidir. Tüm çabamiz; çocuklarimizin okullarina aç gitmemeleri, yüzlerinde tebessümün eksik olmamasidir" seklinde konustu.

Kaynak: İHA