Kilis Milli Egitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt '1 Mart'ta Egitim Ve Ögretime Basliyoruz'

Kahramanmaras merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklügündeki depremin ardindan 11 Il’de egitim ve ögretime ara verilirken depremin etkili oldugu illerde egitim ve ögretim planlamasi yapilarak okullarin tekrar açilmasina karar verildi.

Kilis Milli Egitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt '1 Mart'ta Egitim Ve Ögretime Basliyoruz'
Geçtigimiz günler içerisinde Kilis’e ziyaret gerçeklestiren Milli Egitim Bakani Mahmut Özer Kilis Valiliginde yaptigi basin açiklamasinda Kilis’te Okullarin 1 Mart itibariyle Egitim ve Ögretim hayatina baslayacagini belirtmisti.

Kilis Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Amin Akkurt yaptigi açiklamada, ’’Asrin felaketi olarak bilinen ve yasadigimiz deprem felaketinden dolayi okullarimizin açilisi ileri tarihe ertelenmisti. Milli Egitim Bakanimiz Mahmut Özer’in Kilis ziyaretinde yaptigi açiklamada Kilis’ te Okullarin 1 Mart tarihinde açiklayacagini belirtmisti. Yaptigimiz çalismalar neticesinde, hasarli, az hasarli, okullarimizda onarim, tamirat, tadilat ve kontrol islemlerimiz hizli bir sekilde devam ediyor. Ayrica bazi okullarimizda simdilik ikili egitimine geçecegiz. Insallah okullarimizin gerekli çalismalarini tamamladiktan sonra tekrar eskisi gibi ögrencilerimiz okullarinda egitim ve ögretim hayatlarina devam edecekler’’ diye konustu
Kaynak: İHA