365 Bin Afetzede Samsun Büyüksehir'in Yemek Çadirindan Faydalandi

Samsun Büyüksehir Belediyesi, deprem bölgesindeki afetzedelerin yaninda olmaya devam ediyor. Depremin ardindan hizla deprem bölgesine ulasan Büyüksehir Belediyesi ekipleri Kahramanmaras kent merkezi ve Elbistan ilçesinde bu zamana kadar 365 bin kisiye sicak yemek ikram etti. Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, “Tüm gücümüz ve imkanlarimizla afetzede kardeslerimizin yaninda olmaya devam edecegiz” dedi.

365 Bin Afetzede Samsun Büyüksehir'in Yemek Çadirindan Faydalandi


Kahramanmaras merkezli olarak 11 ili etkileyen iki büyük deprem sonrasinda teyakkuza geçen Samsun Büyüksehir Belediyesi’nin deprem bölgesindeki çalismalari hiz kesmeden sürüyor. Büyüksehir Belediyesi tarafindan deprem bölgesinde kurulan Gida Isleme Merkezi ile afetzede vatandaslar için sicak yemek üretiliyor. Bu zamana kadar Kahramanmaras kent merkezi ve Elbistan ilçesinde toplam 365 bin kisiye sicak yemek ikraminda bulunuldugu ifade edildi.

“Tüm gücümüzle afetzede kardeslerimizin yanindayiz”

Afet bölgesindeki vatandaslarin ihtiyaçlarini karsilamak için ekiplerin canla basla çalismaya devam ettigini belirten Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, "Deprem felaketi sonrasinda hizla bölgeye ulasan ekiplerimiz vatandaslarimizin ihtiyaçlarini karsilamak için hemen harekete geçtiler. En önemli ihtiyaçlardan olan temiz içme suyu ve sicak yemek temini noktasinda süratle çalismalarimizi yaptik. Bu zamana kadar 365 bin vatandasimiza sicak yemek ikraminda bulunduk. Bundan sonraki süreçte de destek vermeyi sürdürecegiz. Bölgede yasayan vatandaslarimizin her türlü ihtiyacinin temini noktasinda ekiplerimiz çalismaya devam ediyor. Tüm gücümüz ve imkanlarimizla afetzede kardeslerimizin yaninda olmaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA