Ünye'de Satilan Her Fidan, Deprem Bölgelerine Destek Olacak

Ordu’nu Ünye ilçesinde, Ziraat Odasi Baskanligi tarafindan baslatilan kampanya ile satilacak olan tüm fidanlarin geliri, deprem bölgelerine bagislanacak.

Ünye'de Satilan Her Fidan, Deprem Bölgelerine Destek Olacak
Kahramanmaras merkezli meydana gelen depremlerin ardindan bölgeler için baslatilan destek kampanyalari devam ediyor. Ünye Ziraat Odasi Baskani Osman Sarikahraman, ilçede bulunan basin mensuplari ile bir araya gelerek, hayata geçirilen ‘Sizin de bir fidaniniz olsun’ kampanyasini duyurdu. Kampanya ile çiftçilere satilmak üzere bulunan tüm fidanlardan elde edilen gelirler, deprem bölgelerine gönderilecek.

Ünye Ziraat Odasi Baskani Osman Sarikahraman, valilik, kaymakamlik ve belediye koordinesinde deprem bölgesi yardim kampanyalarinin devam ettigini söyledi.

Sarikahraman, “Ünye Ziraat Odamizin yönetim kurulu ile alinan karar dogrultusunda ziraat odasinin bünyesinde çiftçilere satilmak üzere bulunan bütün fidanlarin gelirini, baslattigimiz kampanya deprem bölgesi için kullanacagiz. Bu yil çiftçilerimizin odamizdan aldigi her fidan 50 TL’den satilacak. Çiftçilerimiz bir ve daha fazla aldigi bütün fidanlarin geliri toplanarak deprem bölgesi için yardim destegi saglayacagiz, bunu bütün çiftçilerimize duyurmak istiyoruz. Alinan her fidan çiftçilerimizin bahçesinde yeserirken, toplanan gelirin de deprem bölgesine gida yardimi ile iletilecektir” dedi.

Kaynak: İHA