Tavli Açiklamasi 'Asevimiz Vatandaslarimiza Hizmet Verecek'

Ordu’nun Ünye ilçesinde yöresel ürünlere marka deger kazandirmak ve ihtiyaç sahibi vatandaslarin yemek ihtiyacini karsilamak amaciyla baslatilan ‘Yöresel Ürünler Üretim Atölyesi ve Asevi Projesi’nde sona yaklasiliyor.

Tavli Açiklamasi 'Asevimiz Vatandaslarimiza Hizmet Verecek'
Cevizdere Mahallesi’nde yapim çalismalari süren atölye ile Ünye’de üretilen yöresel ürünlerin gida kodeksine uygun üretilmesi ve marka degeri kazandirilarak piyasada yer bulmasi saglanacak. Ayni proje içerisinde yer alan asevinde ise ihtiyaç sahibi vatandaslarin ve ilçede misafir edilen depremzedelerin yemek ihtiyaci karsilanacak.

“Entegre tesis Ramazan ayina yetistirilecek”

Yapilan incelemelerin sonrasi konusan Belediye Baskani Hüseyin Tavli, “Ünye Belediyesi olarak elzem gördügümüz asevi ve yöresel Ürünler Üretim Atölyesi’ni entegre bir sekilde ilçemize kazandirmak üzere yol çikmistik. Bugün hem deprem hem de Ramazan ayinin yaklasmasi sebebiyle tesisimizde incelemelerde bulunarak çalismalarda gelinen son durumu arkadaslarimizla birlikte degerlendirdik. Özellikle iftar soflarimizda hijyenik sartlarda ve bir düzen içerisinde burada bu yemeklerin hazirlanmasi için önemli bir hizmeti devreye almis olacagiz. Tabii burasi sadece Ramazan ayinda hizmet veren bir yer olmayacak. Ayni zamanda yöresel ürünlerimizin üretildigi bir tesis olacak. Yine yasli, engelli ve bakima muhtaç vatandaslarimizin yilin 365 günü yaninda olarak onlarin yemek ihtiyacinin karsilanmasi için bu projemizi hayata geçirmis olacagiz” dedi.

Kaynak: İHA