Ardahan'da Ücretsiz Yemekten Faydalanan Ögrenci Sayisi Bin 829 Oldu

Ardahan il Milli Egitim Müdürü Erhan Bulut, "Ülke genelinde ücretsiz yemek desteginden faydalanan ögrenci sayisi 5 milyonun üzerine çikarken, Ardahan’da da bu rakam 1829’u buldu" dedi.

Ardahan'da Ücretsiz Yemekten Faydalanan Ögrenci Sayisi Bin 829 Oldu
Milli Egitim Bakanliginin egitime sosyal destekleri kesintisiz devam ediyor. Tüm okul öncesi ögrencilerine bugünden itibaren ücretsiz yemek verilmeye baslandi. Ülke genelinde 5 milyon ögrenci ücretsiz yemekten faydalaniyor. Çocuklar için hazirlanan saglikli ve dengeli ögünler Ardahan’da 1829 okul öncesi ögrenciye ulastiriliyor.

Il Milli Egitim Müdürü Erhan Bulut, Ardahan Merkez Inönü Ilkokulu ana sinifini ziyaret ederek ögrencilerin beslenme saatlerine misafir oldu. Bulut ve Sube Müdürü Gökhan Soner Aydin, Milli Egitim Bakanliginin her kademedeki ögrencilere sosyal desteklerinin sürdügünü belirtti.

Saglikli beslenmenin çocuklarin gelisim, egitim ve ögretim faaliyetlerinin verimli geçmesi açisindan kritik bir öneme sahip oldugunu ifade eden Bulut, ’’Ardahan ve ilçelerinde toplam 1829 okul öncesi ögrencimiz bugünden itibaren ücretsiz yemek hizmetinden faydalanacak’’ dedi.

Kaynak: İHA