TOGG Ilk 2023 Araci NFT'leyip Açik Artirma Ile Fiyatlandiracak

Togg, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yilina özel olarak üretilen "100. Yil Özel Seri" NFT koleksiyonunun detaylarini paylasti. Dijital deneyim platformu Trumore üzerinden NFT satin alan kullanicilar, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yilina özel olarak üretilen "100. Yil Özel Seri" Togg Akilli Cihazlari için ön siparise katilma ve teslim alma siralamasini belirleme hakki da kazanacak.

TOGG Ilk 2023 Araci NFT'leyip Açik Artirma Ile Fiyatlandiracak


Togg, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yilina özel olarak üretilen "100. Yil Özel Seri" NFT koleksiyonunun detaylarini dijital deneyim platformu Trumore üzerinden paylasti. Togg açiklamasina göre, Togg, "100. Yil Özel Seri" NFT koleksiyonunu açik artirma yöntemiyle kullanicilarla bulusturmaya hazirlaniyor. 5-15 Subat tarihleri arasinda yapilacak açik artirmada NFT satin alanlar, 2023 yilinin Nisan, Mayis ve Haziran aylarinda kullanicilarina teslim edilecek "100. Yil Özel Seri" Togg Akilli Cihazlari için ön siparise katilma ve siralamasini belirleme hakki da elde edecek.

Togg’un dijital deneyim platformu Trumore üzerinden yenilikçi biçimde tanitimina basladigi 2023 adet NFT için teklif verme süreci 5 Subat’ta baslayacak ve 15 Subat’a kadar sürecek. Uygulamayi indirip Tru.ID olusturan kullanicilar, dijital varlik cüzdanlarina aktardiklari Avax dijital varliklariyla yine ayni alanda yer alacak "NFT Alim Platformu" üzerinden sadece bir NFT için teklif verebilecek.

Açik artirma süresince ilgilenilen NFT’ye en yüksek teklifin verilmesi durumunda, ön siparis hakki teklifi verene ait olacak. Kullanicilar uygulamadaki "hemen satin al" seçenegi sayesinde, ilgilendikleri NFT’ye açik artirma süresinin bitmesini beklemeden de sahip olabilecek.
Kaynak: İHA