Pozanti'da Ögrencilere Ücretsiz Yemek Destegi

Adana’nin Pozanti ilçesinde Subat ayi itibariyle ücretsiz yemek hizmetinden yararlanacak ögrenci sayisinin 991 olacagi belirtildi.

Pozanti'da Ögrencilere Ücretsiz Yemek Destegi
Milli Egitim Bakanligi, egitimde firsat esitligini güçlendirmek için sartli egitim yardimindan ögrenci burslarina, tasimali egitimden ücretsiz yemek imkânina, ücretsiz ders kitaplarindan yardimci kaynaklara çok sayida projeyi kararli bir sekilde uygulamaya devam ediyor. Bu çerçevede Milli Egitim Bakanligina bagli tüm egitim kademelerinde “Ücretsiz Yemek Hizmeti” hayata geçirildi. Ülke genelinde projeden yararlanan 1.8 milyon olan ögrenci sayisi 5 milyon ögrenciye yükseltildi. Adana’nin Pozanti ilçesinde de 6 Subat itibariyle 991 ögrenciye ücretsiz yemek hizmeti verilecegi kaydedildi.

Pozanti Ilçe Milli Egitim Müdürü Hüdaverdi Yildiz, "Bakanligimizin baslatmis oldugu ücretsiz yemek hizmeti projesi ile ülke genelinde 5 milyon ögrencimize ücretsiz yemek hizmeti sunulacak. Pozanti ilçemizde ise tasimali egitimden toplam 409 ögrencimiz ücretsiz yemekten bugüne kadar yararlandi. Proje çerçevesinde 6 Subat itibariyle bu sayi okul öncesinde 315, diger kademelerde ise 676 olmak üzere toplam 991 ögrenciye ulasacak" dedi.

Kaynak: İHA