Kozluk'ta Parklarin Süslenmesi Tarim Bölümü Ögrencilerinden

Batman Valisi Ekrem Canalp’in destegi ve Kozluk Kaymakami Ekrem Güngör öncülügünde “ülkem için üretiyorum” projesi çerçevesinde Kozluk Meslek Lisesi Tarim bölümü ögrencileri sehrin parklarini süsleyecek.

Kozluk'ta Parklarin  Süslenmesi Tarim Bölümü Ögrencilerinden
Proje çerçevesinde Batman Belediyesi ile Kozluk Kaymakamligi ilçe milli egitim müdürlügü arasinda protokol imzalandi. Protokolde, Kozluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi seralarinda, tarim bölümü ögrencileri tarafindan yetistirilen süs ve peyzaj bitkileri sehrin parklarini süsleyecek.

Sera alanlarini gezerek açiklamalarda bulunan ilçe Kaymakami Güngör, “ Proje ile birlikte tarim bölümü ögrencileri, okul bahçesinde kurulan seralarda yetistirdikleri süs ve peyzaj bitkileri ile Batman’in parklari için üretim yaparak, parklari çiçeklerle süsleyecek. Gelir getirisi de olan bu proje ile yeni sera alanlari kurularak ögrencilerimizin tecrübe kazanmasi için çalisacagiz. Bu güzel proje için bizden destegini esirgemeyen valimiz Ekrem Canalp, okul yöneticileri ve ögretmenlerimize çok tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA