Baskan Tören Açiklamasi 'Mahallelerimizin Eksiklerini Öncelik Sirasina Göre Tamamliyoruz'

Ordu’nun Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, mahallelerdeki eksikleri öncelik sirasina göre tamamladiklarini belirterek, ekiplerin farkli noktalarda çalismalar yürüttügünü söyledi.

Baskan Tören Açiklamasi 'Mahallelerimizin Eksiklerini Öncelik Sirasina Göre Tamamliyoruz'
Altinordu Belediyesi tarafindan 72 mahallede yapilmasi belirlenen beton yol çalismalari devam ediyor. Altyapi çalismalari tamamlanan mahallelerde ekipler, yillardir yasanan yol sorununu çözüme kavusturmak için beton yol çalismasi baslatiyor. Ekipler son olarak Karaoluk Mahallesi’nin 2 sokaginda beton yol çalismalarini tamamlayarak hizmete sundu.

Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, ihtiyaç ve beklentileri aciliyet sirasina göre çözmeye gayret gösterdiklerini belirterek, “Tüm birimlerimizle sahada tam zamanli bir mesai ile planli bir çalisma yürütüyoruz. Ihtiyaçlari ve beklentileri biliyoruz, talepleri önceliklendirdik, hedeflerimizi de belirledik. Kaynaklarimizi en az maliyet en yüksek fayda ve üstün kamu yarari ilkeleri ile etkin ve verimli kullanarak hizmete dönüstürüyoruz. Sehrin yillardir problemi olan sorunlarini çözmeye, beklentileri karsilamaya ve mahallelerimizin eksiklerini tamamlamaya devam ediyoruz. Beton yol çalismamiz Karaoluk Mahallemize hayirli olsun” dedi.

Karaoluk Mahalle Muhtari Hasan Çapkin ve mahalle sakinleri, çalismalardan duyduklari memnuniyeti dile getirdiler.
Kaynak: İHA