Çanakkale'de Karsi Seride Geçen Beton Mikseri Ticari Araca Çarpti Açiklamasi 1 Ölü

Çanakkale’den Ezine ilçesine seyir halinde olan beton mikseri karsi seride geçerek, ticari araca çarpti. Yaklasik 200 metre sürüklenen beton mikseri ve parçalanan ticari araç yol kenarina savruldu. Kazada bir kisi hayatini kaybetti.

Çanakkale'de Karsi Seride Geçen Beton Mikseri Ticari Araca Çarpti Açiklamasi 1 Ölü
Kaza, sabah saatlerinde Çanakkale-Ezine karayolu üzerinde meydana geldi. Çanakkale’de Ezine istikametine dogru seyir halinde olan Salih Sefa Sahin (30) idaresindeki 17 FR 511 plakali beton mikseri nedeni henüz belli olmayan bir sekilde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Orta refüjdeki demir bariyerleri asan beton mikseri Ezine istikametinden Çanakkale’ye seyir halinde olan Sinan Tezel (59) yönetimindeki 17 ACL 949 plakali ticari araca çarpti. Yaklasik 200 metre sürüklenen beton mikseri ile çarpismanin etkisiyle parçalanan ticari araç yol kenarina savruldu. Kazada ticari araç sürücüsü Sinan Tezel olay yerinde hayatini kaybetti. Beton mikseri sürücüsü Salih Sefa Sahin ise yarali olarak Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesinde tedavi altina alindi.

Ticari araç sürücüsü Sinan Tezel’in cenazesi Cumhuriyet Savcisinin olay yerinde yaptigi incelemenin ardindan Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.

Polis kazayla ilgili sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA