Depremzedeler Için Yapilan Hazirliklari Vali Epcim Yakindan Takip Etti

Bayburt Valiligi tarafindan depremden etkilenen iller için baslatilan yardim kampanyasi devam ederken Vali Cüneyt Epcim, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonu ve ekmek firininda devam eden yardim çalismalarini yerinde inceleyerek Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney ve görevlilerden bilgi aldi.

Depremzedeler Için Yapilan Hazirliklari Vali Epcim Yakindan Takip Etti
Bayburtlu vatandaslar Kahramanmaras ve çevre illerde meydana gelen depremler nedeniyle olusan tahribatin izlerini silmek için eldiven, mont, bot, bere, çocuk giysisi, tüplü katalitik soba, tüp, yatak, battaniye, powerbank, çocuk bezi, çocuk mamasi, temizlik malzemesi, kuru gida gibi yardim malzemelerini Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonundaki görevlilere teslim ediyor.

Il Milli Egitim Müdürlügü ile Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi araciligiyla teslim alinan aynî yardimlar spor salonunda istiflenerek AFAD Il Müdürlügü tarafindan deprem bölgesine ulastirilmak üzere toplaniyor. Ayrica Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi firininda üretilen ekmekler ihtiyaç duyulan illere sevk edilmek üzere paketleniyor.

Toplanan yardimlar Bayburt Valiligi tarafindan tahsis edilen araçlarla deprem bölgesine ulastirilmaya devam ediyor.
Kaynak: İHA