Depremde Hayatini Kaybeden Elif Nur'un Rize'de Kaldigi Yurt Odasindaki Yatagina Çiçek Ve Türk Bayragi Birakildi

Malatya’da depremde hayatini kaybeden Recep Tayyip Erdogan Üniversitesi ögrencisi Elif Nur Seyma Dalhançer’in Rize’de kaldigi kiz ögrenci yurdundaki yatagina çiçek ve Türk Bayragi koyuldu.

Depremde Hayatini Kaybeden Elif Nur'un Rize'de Kaldigi Yurt Odasindaki Yatagina Çiçek Ve Türk Bayragi Birakildi
Recep Tayyip Erdogan Üniversitesi Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu 4. Sinif ögrencisi Elif Nur Seyma Dalhançer (23), Kahramanmaras merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerde memleketi Malatya’da hayatini kaybetti. Güneysu merkezde bulunan kiz yurdunda kalan Elif Nur’un kaldigi odadaki bos kalan yatagina yurt müdürü ve personelleri tarafindan çiçek, Türk Bayragi ve Elif Nur’a yazilan yazi birakildi.

Elif Nur’un yatagina yurt müdürlügü tarafindan koyulan yazida ise, "Yurt müdürlügümüzde barinmakta olan Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek okulu 4. sinif ögrencisi Elif Nur Seyma Dalhançer ülkemizde yasanan deprem felaketi sonucu memleketi Malatya’da sehit olmustur. Bir daha gelemeyecegin yurdun da uyuyamayacagin odanda seni hep hatirliyor olacagiz. Mekanin cennet makamin ali olsun. Basimiz sagolsun" ifadeleri yer aldi.
Kaynak: İHA