Çanakkale'de 3 Kardes Kumbaralarinda Biriktirdikleri 2 Bin Lirayi Depremzedeler Için Bagisladi

Çanakkale’nin Yenice ilçesine bagli Davutköy’de üç kardes, kumbaralarinda biriktirdikleri 2 bin lirayi depremzedeler için bagisladi.

Çanakkale'de 3 Kardes Kumbaralarinda Biriktirdikleri 2 Bin Lirayi Depremzedeler Için Bagisladi
Kahramanmaras merkezli, 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklügündeki depremlerden etkilenen vatandaslar için Türkiye tek yürek oldu. Depremzedeler için birçok sehirde yardim kampanyasi düzenlendi.

Çanakkale’nin Yenice ilçesine bagli Davutköy’de 3 kardes depremzedeler için yaptigi anlamli bagisla gönülleri fethetti. 9 yasindaki Remzi Kaan Turan, Cengizhan Turan ve Kerem Turan kardesler kumbaralarindaki parayi depremzedeler için bagislama karari aldi. Biriktirdikleri 2 bin lirayi Davutköy Camii görevlilerine teslim etti.

Konuyla ilgili olarak Yenice ilçe Müftülügünden yapilan açiklamada, “Herkesi derinden sarsan deprem felâketi sonrasi genciyle, yaslisiyla tüm yurt seferber olmus durumda. Buna son örnek olarak kumbaralarinda biriktirdikleri 2 bin lirayi Davutköy Camii görevlimize teslim eden 9 yasindaki kardesler Remzi, Cengizhan ve Kerem duyarli davranislari ile herkesi duygulandirdi. Ayrica 2 gün içerisinde 75 bin lira bagista bulunan Davutköy halkina, din gönüllüsü arkadasimiza ve muhtarimiza çok tesekkür ediyoruz” denildi.
Kaynak: İHA