Mus'taki Okullarda Istihdam Edilecek Isçiler Kurayla Belirlendi

Mus Milli Egitim Müdürlügü bünyesindeki okullarda Toplum Yararina Programi (TYP) çerçevesinde istihdam edilecek isçiler kurayla belirlendi.

Mus'taki Okullarda Istihdam Edilecek Isçiler Kurayla Belirlendi
Toplum Yararina Programi (TYP) çerçevesinde Milli Egitim Müdürlügüne bagli okullarda istihdam edilecek 265 personel için noter huzurunda kura çekimi yapildi. Milli Egitim Müdürlügünce görevlendirilen okullarda temizlik ve çevre düzenlemesi gibi islerde istihdam edilecek isçilerin belirlenmesi için Mus Spor Lisesi salonunda yapilan kura çekiminde ismi çikan vatandaslar sevinçlerini gizleyemedi.

Toplum Yararina Programi (TYP) çerçevesinde merkez ve köylerde görev alacak 265 için kura çekimi yapildigini belirten Il Milli Egitim Müdürü Vekili Mehmet Özçelik, “2022-2023 egitim ögretim yilinin ikinci döneminde okullarimizda istihdam edilecek personellerin kura çekimleri yapildi. Kura çekimleri noterimiz tarafindan seffaf bir sekilde yapildi. 139 kisi merkeze bagli köy okullarinda, 126 kisi ise merkezdeki okullarda istihdam edilecek. Belirlenen bu 265 vatandasimizi ilimizdeki okullarda ihtiyaci öncelikli olarak dagilimlari yapilacak. Görev dagilimlarinin ardindan 6 Subat tarihi itibariyle görevlerinin basinda olacaklar. 265 personel ile okullarimizda ögrencilerimiz daha temiz ve hijyenik ortamlarda egitimlerini alacaklardir” dedi.

Kura çekimine Vali Yardimcisi Berker Çirak, Milli Egitim Müdür Vekili Mehmet Özçelik, Milli Egitim Sube Müdürü Ismail Arslan ve TYP’ye basvuru yapan vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA