Sahinbey Belediyesi'nin 6. Kitap Fuari Kapilarini Açti

Sahinbey Belediyesi tarafindan 6’ncisi düzenlenen “Kitap Hayattir, Hayat Kitaptir” temali Sahinbey Kitap Günleri Fuari’nin açilisi Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Isikhan’in katilimlari ile gerçeklesti.

Sahinbey Belediyesi'nin 6. Kitap Fuari Kapilarini Açti
Sahinbey Belediyesi tarafindan Gaziantep Valiligi, Il Milli Egitim Müdürlügü, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi ve Gaziantep Islam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi isbirligi ile düzenlenen 6. Sahinbey Kitap Günleri açilis programina katilan Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Isikhan düzenlenen kitap fuarinin kitapseverler için bir firsat oldugunu ifade etti.

14-22 Ekim tarihlerinde Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde ‘Kitap Hayattir, Hayat Kitaptir” temasiyla düzenlenen 6. Kitap Günleri Fuari’nda 118 yayinevi ve 70 seçkin yazar kitap dostlari ile bulusacak.

Kitap en önemli hazinedir

Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Isikhan düzenlenen kitap fuarinin çok güzel bir atmosferde gerçeklestigini belirterek, “Kitaplar hayat doludur bilgiyi aradigimizda kitapta bulabiliriz. Çok güzel bir atmosferde çok güzel bir kitap fuari düzenleniyor. Düzenlenen bu kitap fuari ile AK Parti Belediyelerinin ne kadar vizyoner sahibi oldugunun göstergesidir. Çocuklarimizi gelecege hazirlama noktasinda kitap en önemli hazinedir. Sahinbey Belediye Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’nu böyle bir fuar düzenledigi için cani gönülden kutluyorum” dedi.

"Kitap fuarimiz yogun ilgi görüyor"

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu tüm Gazianteplileri kitap fuarina davet ettigini belirterek, “Altincisini düzenledigimiz kitap fuarimiz 14-22 Ekim tarihleri arasinda 9 gün boyunca devam edecek. Kitap Fuarimizin açilisini Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Isikhan, AK Parti Grup Baskanvekillerimiz Abdulhamit Gül, Bahadir Yenisehirlioglu ve Milletvekillerimizin katilimlari ile gerçeklestirdik. Fuarimiza vatandaslarimiz, gençlerimiz ve çocuklarimiz akin akin gelip yeni çikan kitaplarla bulusuyorlar. Ayni zamanda bu güzel kitaplarin yazarlarini davet ettik. Düzenledigimiz kitap fuarina 118 yayinevi 70 yazar katiliyor. Yazarlarimiz her gün konuklarla bulusup kitaplarini imzaliyor. Böylelikle okurlarimiz kitap yazarlari ile tanisma, onlara soru sorma ve yakindan görme imkani buluyorlar. Bunun yani sira fuarimizda çocuklarimizin kabiliyetlerinin gelismesi için çocuk atölyeleri kurduk. Oralara da çocuklarimiz yogun ilgi gösteriyor. Tüm vatandaslarimizi aile boyu 22 Ekim tarihine kadar açik kalacak olan fuarimiza davet ediyoruz” seklinde konustu.

"Kitap fuarinda istedigimiz kitaplari bulabiliyoruz"

Sahinbey Belediyesi’nin 6. Kitap fuarina katilan vatandaslar düzenlenen fuardan memnun olduklarini belirterek, “Sahinbey Belediyemizin tüm çalismalarindan memnunuz. Kitap fuarinin da altincisi düzenleniyor. Daha önceki fuarlara da geldik. Burada sevdigimiz yazarlarla bir araya geliyoruz. Sevdigimiz kitaplari hem kendimize hem de çocuklarimiza alabiliyoruz. Emegi geçen herkese çok tesekkür ediyoruz” diye konustu.

6. Kitap Günleri Fuari açilis programina Bakan Vedat Isikhan’in yani sira Gaziantep Valisi Kemal Çeber, AK Parti Grup Baskanvekilleri Abdulhamit Gül ve Bahadir Yenisehirlioglu, AK Parti Gaziantep Il Baskani Murat Çetin, Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Bünyamin Bozgeyik, Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Sehitkâmil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, isbirligi yapan kurumlar ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA