Agri'da Sonbahar Güzelligi Hayran Birakiyor

Agri’nin dogal güzellikleri sonbaharin renkleriyle birlesince, ortaya muhtesem manzaralar çikti.

Agri'da Sonbahar Güzelligi Hayran Birakiyor
Agri’nin il merkezi ve sehir mezarligi, sonbaharin rengarenk görüntüsüyle göz kamastiriyor. Yesil, sari ve kahverengi tonlardaki agaçlarin yapraklari, adeta renk cümbüsü olusturuyor. Günesle birlikte altin sarisi gibi parlayan yapraklar, fotograf tutkunlarinin ilgisini çekiyor.

Sonbaharin masalsi manzarasini gören vatandaslar bu anlari kaçirmamak için cep telefonlariyla fotograf çekiyor. Bazi vatandaslar ise agaçlarin altinda oturarak sonbaharin keyfini çikariyor.

Vatandaslardan Erdal Uçar, sonbaharin renk cümbüsüne hayran kaldigini belirterek, “Agri’nin her mevsimi güzel ama sonbaharda daha bir baska oluyor. Agaçlarin yapraklari renk degistirince çok güzel görünüyor. Bu manzarayi görmek için buraya geldik. Fotograf çekerek ölümsüzlestirmek istedik” dedi.

Hüseyin Batibeyi ise sonbaharin manzarasinda tüm renkleri buldugunu ifade ederek, “Her mevsim farkli güzelliklerle bizi karsiliyor. Sonbaharda ise agaçlarin yapraklari çok hos bir görüntü olusturuyor. Burada oturup bu manzarayi seyretmek çok keyifli” diye konustu.

Engin Aslankiliç da sonbaharin güzelliklerini iliklerine kadar hissettigini ve fotograf çekerek ölümsüzlestirdigini söyledi.

Kaynak: İHA